Remus ** meliDrums- YouTube

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İçerik Üreticileri
Bi gruba dahil olup cover yaparsan çok iyi olur.. :)
Belki.

Kısa vadede planlarım arasında yok, Türkiye'de yaşarken bar programları için dahil olduğum gruplar vardı ama ayrıldıktan sonra burada tek başıma yapıyorum. Fakat ilerde neden olmasın

Kalbimizde yaşıyor hala.
Ben vücuduma da kazıdım kendisini dövme olarak, o yüzden hep yaşayacak benimle.

2 videona bakındım ikisinde de müziği yüksek girmişsin.
gelecekte çekeceğin kayıtlarda parçayı alçak girip davulun sesini yüksek girmeni öneriyorum, çünkü grupla birlikte değil de solo çalıyorsun ve senin öne çıkmış olman gerekiyor.

seyir ve dinleme keyfimi bozuyor olmasından dolayı dile getirdim.

2 videona bakındım ikisinde de müziği yüksek girmişsin.
gelecekte çekeceğin kayıtlarda parçayı alçak girip davulun sesini yüksek girmeni öneriyorum, çünkü grupla birlikte değil de solo çalıyorsun ve senin öne çıkmış olman gerekiyor.

seyir ve dinleme keyfimi bozuyor olmasından dolayı dile getirdim.
:emoji_cat: :emoji_cat: :emoji_cat:

Teşekkür ederim.
Davulun sesini sevmediğim için yüksek olmasını doğru bulmuyorum. Benim öne çıkmam gerektiğine de katılmıyorum, benim için davul öne çıkmaması gereken bir enstruman.
Güzel önerileriniz için sağ olun ama bu şekilde bir düzenleme yapmayı düşünmüyorum.

şahaım adına öğrenmesini ve çalınmasını en zor bulduğum ve hayranlık duyduğum enstrüman davul ve bateridir...... tebrik ediyorum bu kabiliyetinizden dolayı...... saygılar...... :emoji_clap:

şahaım adına öğrenmesini ve çalınmasını en zor bulduğum ve hayranlık duyduğum enstrüman davul ve bateridir...... tebrik ediyorum bu kabiliyetinizden dolayı...... saygılar...... :emoji_clap:
Saygılar bizden.
eminim siz de başına otursanız çok kısa bir sürede böyle çalabilirsiniz.

Ağız hareketlerinin bir sebebi var...
açıklayabilirim ama cercei gibi shame shame olur sonra..

Geri