Relativista

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kaç senelik üyenin konusu yokmuş… Geçen yazayım dedim, bulamadım.
Relatiii. Geçen kaptanın sözlüğüne yazarken Relati’ye de atıfta bulunarak bu tarz üyelerin sayısının forum içerisinde az olduğunu söylemiştim.
Şimdi relati’nin kendi sözlüğünde bunu tekrarlıyorum. Güzel bir insan, kaostan, forum negatifliğinden uzak. Tarzı kalender. Samimi bir kere. Her satırı bence dostane. Bana geçirdiği hissiyat bu. Ayrıca okumayı da sevdiğim bir kişi.
çok gurme tavsiyeleri var, kahveden bir daha ısmarlıyorum:d Sanıyorum aslen Adanalı -yanlışsam düzelt-ama İzmir’de yetişmiş galiba (yanlışsam düzelt hahah) memleketlim gibi hissediyorum:d
Çoook mutlu ol her zaman, güzel günlerine şahitlik edelim.

@Relativista

Valla helal olsun lari tanımasanda en azından sayfa dolu görünsünsün diye Adana demişsin İzmir demişsin ne alaka sljj Burada Relatiyi öveceğiz….. Adananın neresindensin acaba skjh o kadar tanımıyorum ki yazmak için yazmaya geldim çünküm larim açmış konuyu …. Bir anda beliriyor forumda …Tarkan’ın konsere çıkışı gibi gördün gördün sonra kayboluyor çünkü…… bilmiyorum ya ama ben buna daha çok benzettim…. Tarkan çok lüks….

IMG_2992.jpeg

Relati ender bulunan bir şey gibi az ve öz var olur her daim. Yoğundur ama fırsat yaratır öyle yapıyor ise değerini bilmek gerekir bence )

Harika bir arkadaştır onunla sohbet ederiz ve gülmeden asla bitmez konu. Birgün tatlı yerken dur bi tatlı yiyeceğim demişti ama ben yazarken "ama tatlı yiyorum! " Yazmışti ahahaha bayaa kızmıştı o günden sonra onu tatlı yerken hiç bölmedim 🤣

çok çok güzel bir insan tanıdıkça saygı duyuyor ve seviyorum iyi ki var ♥️

Teşekkür ederim üyelerin sözlüğü konusuna konu üye yazabiliyor mu bilmiyorum ama cevap hakkı doğmuş silerseniz üzülürüm .p

Yanlış değilsin @Larien dosdoğrusun tebrik ederim İzmir' de yetişmesemde bu dosdoğruluğunu asla değiştirmez. Ben suyu sevdiğim için sulak topraklarda yetiştim ama yazları kurak Adana' da büyüdüm jkaldlsl şimdi ise Ege düküyüm bu ünvanı bana veren @ne harikasın :d

Tatlı deyince rafine şekerden tatlı değil ise meşguliyetime sebep olabilir evet.

Çok teşekkürler çok utandım konu açılmasından çok sevgili Larien' in vesile olması gurur verici oldu, zira kıymetlidir kendisi.

Binottabi: #silmeyinsakınuzulurum

Son düzenleme:
Geri