Rekor erkekliğine maL oLdu.

Konu sahibi son olarak 3703 gün önce görüldü
Güney Afrikalı bir genç, guennes rekorlar kitabına girebilmek için farklı birşey denemeye kalkıştı. Genç, penisiyle en ağır cisin kaldıran kişi olmayı planlıyordu. Yaklaşık 2 yıllık çalışmaların ardından, dün Guennes rekorlar kitabı afrika şubesi başkanı Bill Gohnesson'un gözetiminde rekor denemesini yapmaya başladı. Ancak talihsiz bir olay sonucu, gevşeyen lifler ve deriye aşırı yüklenilmesi sonucu gencin penisi koptu. Bunun üzerine doktorlar, onu kurtarmamız için cinsiyet değiştirmesi gerek ve penisi kökten almalıyız şeklinde bir yorum getirdi. Ailesinin onayıyla genç oğlan, genç bir bayan haline geldi. Güney Afrika devlet hastenesinde yatmakta olan gence, penisinin olmadığını açıklamak gerçekten zor olacak gibi gözüküyor.

jq3rth.jpg

ahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahhahahhahahhahah

ya abi, gerçekten, olayın gelişimini hayal etsenize;

çocuk: anne ben çükümle taş kaldırıp rekor kırmak istiyorum.
anne: tamam oğlum dikkat et aman kopmasın
baba: iyi çalış, antreman yap
çocuk: tamam

sonra rekor ve hastane

çocuk: noldu iyi miyim?
doktor: iyisin ama ufaklığı kestik, yerine bir şey koyamayınca kadın yapalım dedik
çocuk: peki

Ay .s
Anlamadigim illa kadin mi olması gerekiyor ki? Yani ne bileyim cinsel organi olmadan erkeklik hissi yok mu oluyor da gorunumunu kadin haline getiriyorlar?
Yine çok sacmalamadim ins.

Bayan oldu kısmını okuduktan sonra trol bi haber olduğunu düşünmeye başladım. 2 yıldır çalışıyorsa nasıl oldu.

Rekor uğruna o kadar çektirmem ben :D Yazık

Hey Allah'ım.. Ne desek boş, bunların hepsi vitaminsizlikten.. Giden gitmiş artık.. :mathilda: :kiki:

Cinsiyetinin kadın yapılmasındaki mantığı ben de anlamadım.

Geri