Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Reklamlarda çıkan ürünler sizi almaya teşvik ediyor mu ?

hayır ama haberdar ediyor :) yani aa bak böyle bir üründe varmış bak bu işe yarıyormuş dememe sebep oluyor :) reklamları kim bulduysa ALLAH razı olsun :D bazen gereksiz olsada çok işe yarıyor :) dizi aralarında ya da çocuk avutmada harika çözüm :D

Reklamda gördüm diye almam ama alacak olduğum bi ürünü seçerken yardımcı olur. Bunu reklamda görmüştüm dur bunu alayım dediğim durumlar mevcuttur.

ister istemez bilinçaltımıza işliyor yani etkisi var tabi

Reklamlardan bazı zaman nefret de etsek,yeni ürün tanıtımını yaparaktan bilinçleniyor ve detayli bilgi ediniyoruz hemen koşup almasak da bilinçaltımıza yerleşiyor ve ileriki zamanda tanıdığın bir ürün olduğu için lazım bir durumda satın alırız..

Özellikle didi.
Kolilerce didi alasım geliyor.

Erdal Beşikçioğlunn oynadğı oto reklmı birz teşvk edr gbi oldu snra bktım adam halüsinsyonlr göryo dedm bu reklmda da uçuyo
yav ne teşvk edeck bimden ekmği hala şeff poştle alıyorz

Bir reklamcı olarak tamamen ürün satışına yönelik reklamların yapıldığını söyleyebilirim. Farkında bile olmadan insanların bilinç altına işleniyor.

Seyfi Dursunoğlu na güvenip maylo aldım buradan onu kınıyorum :/

hayır ama sözleri müzikleri belleğe yerleşiyor çok kötü
mesela
"marmara senin marmara benim marmara kolonya sür biraz daha dök biraz daha marmara kolonya"
gidip bir kez olsun almadım ama küçüklüğümden beri aklımda

Farklı ürünlerde sağda solda sürekli karşımıza çıkan markalar alışveriş yaparken tercih edilme sebebi olabiliyor. adını duymadığın bir marka yerine duyduğumuz markayı tercih ediyoruz. nerden bilecen halbuki o bilmediğin marka daha iyi daha kaliteli ve daha uygun

Almayı düşündüğüm bir ürün varsa bazen işe yarıyor reklamlar.

Hayır sadece gülüyorum '' Selam ben çekici buda çekicim ''

Geri