Raskolnikov
Gümüş Üye
-
-
-
-
ufaktan merak ettiğim ve incelemeye değer bulduğum ısrar. şimdi forumlarda multi olarak gelen üyelerin anlam olarak birbirini andırmasa da bütünlük olarak birbirini andıran nickler kullandığına aşinayız. mesela iki kelimeli nick kullanan biri genelde yine iki kelimeli bir nick ile gelir ya da nickini küçük harflerle yazan biri yine küçük harf kullanır. alışkanlık edindiği ve rahat hissettiği format odur.
ama bu arkadaşların motivasyonu ne olabilir?
neden cansuaytan ya da denizaltunel gibi forum formatına sıfır uyumlu, direkt "ben reklam yapmaya geldim" diye bağıran bir nick? eğer tercih buysa, neden sanki doğal akışında yazıp çiziyormuş gibi görünme çabaları? daha mı inandırıcı? daha mı samimi? daha mı "ben de sizdenim" alt metnine sahip? yoksa sadece konu başına dağıtılacak prim hesaplanırken daha kolay olduğundan mı?
sayın cansuaytan, denizaltunel ve adını hatırlamadığım diğer emekçi arkadaşlar zahmet edip aydınlatabilirse sevinirim.
ama bu arkadaşların motivasyonu ne olabilir?
neden cansuaytan ya da denizaltunel gibi forum formatına sıfır uyumlu, direkt "ben reklam yapmaya geldim" diye bağıran bir nick? eğer tercih buysa, neden sanki doğal akışında yazıp çiziyormuş gibi görünme çabaları? daha mı inandırıcı? daha mı samimi? daha mı "ben de sizdenim" alt metnine sahip? yoksa sadece konu başına dağıtılacak prim hesaplanırken daha kolay olduğundan mı?
sayın cansuaytan, denizaltunel ve adını hatırlamadığım diğer emekçi arkadaşlar zahmet edip aydınlatabilirse sevinirim.