Reklam virüsü nasıl temizlenir?

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3024 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar...
daha once konu acmisdim bilgiseyara reklam geliyor diye
yardim ettiniz sagolasiniz Adwcleaner programla hall ettim sorun cozuldu
ama yine geliyor acaba ben antivurusmu yazsam
onere bileceginiz antivirus program ve ya bu soruna cozum yontem onere bilirmisiniz...?

Advanced SystemCare kur ve Antivir virüs programını kurabilirsin, en iyisi yine combofix ama yinede sen bilirsin.

Ufak tefek zararlı yazılımlara antivirüs programları çare olmuyor.

Malwarebytes programını önerebilirim sağlam temizlik yapıyor, genel olarak kullanmak içinde Avast'ın free versiyonu işini görür.

en iyi antivirüs bilinçli kullanım, reklamlara kanmamak, sahte linklere tıklamamak, bilgisayara her bişey indirmeye çalışan sayfaya kanmayın, adamlar flash player güncel değil burdan güncelle diye tıklatıp sana virüs indirtiyor veya sisteminizde zararlı tespit edildi şu antivirüsü kurun diye virüs indirtiyor. her dosya indirtmeye çalışana kanmayın, ben hayret ediyorum nasıl virüs bulaştırabiliyorsunuz sisteminize diye

yine adwcleaner ile tarat, sonra malwarebytes ile tarat, tarayıcılarını kaldır yeniden kur, tarayıcılara da adblock eklentisi kur, bir de kaspersky internet security satın al

en iyi antivirüs bilinçli kullanım, reklamlara kanmamak, sahte linklere tıklamamak, bilgisayara her bişey indirmeye çalışan sayfaya kanmayın, adamlar flash player güncel değil burdan güncelle diye tıklatıp sana virüs indirtiyor veya sisteminizde zararlı tespit edildi şu antivirüsü kurun diye virüs indirtiyor. her dosya indirtmeye çalışana kanmayın, ben hayret ediyorum nasıl virüs bulaştırabiliyorsunuz sisteminize diye

yine adwcleaner ile tarat, sonra malwarebytes ile tarat, tarayıcılarını kaldır yeniden kur, tarayıcılara da adblock eklentisi kur, bir de kaspersky internet security satın al

format atmasini bilmiyorum bilsem tamamen sorun cozulcek programlarla ugrasmam
pc netbook bende cd siz bide

denetim masasında reklam gelen programların araç kutusu olabilir program ekle kaldır bölümünden kontrol edebilirsin yabancı prgramları kaldırmaya çalış bakalım olacakmı?

işletim sistemi nedir? windows 8 veya 10 ise sıfırlama sistemleri var onların kendi

Ufak tefek zararlı yazılımlara antivirüs programları çare olmuyor.

Malwarebytes programını önerebilirim sağlam temizlik yapıyor, genel olarak kullanmak içinde Avast'ın free versiyonu işini görür.

Malwarebytes programını indirdim
ama pek anlamiyorum bunlar ne anlama geliyor

VaaYrq.png

0nnDzD.png

taramanın bitmesini bekle, çıkan listede ne varsa sil

@Bal Porsuğu tamamlandi bunlar geldi neyi tiklayaym ???

rMM9XN.png

y554Jy.png

ingilizcen vardır diye tahmin ediyordum, büyük mavi tuşa tıkla işte

Geri