Rehber aktarma sorunu

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Makres kardesimizin forumu forum yapan sorularına isteksiz cevaplar vermeniz beni üzdü. Ama niye böyle oluyor anladım. Çünkü antreman yapmıyoruz. Biraz antrenman için bir sorumunu anlatayım. Cevap arıyorum.

iPhone telefonu var müşterinin. Suya düşüyor ve kullanılmaz hale geliyor. Hiç bir şekilde açılmıyor veya içinden veri alınamıyor.

Müşteri kaybettigi fotoların falan derdinde değil. telefondan da umudu yok. Tek derdi yeni aldığı Android telefona hiç olmazsa rehberini taşımak.

iCloud hesabı yok veya hatırlamıyor.

Fakat Apple watch saati var bu saatte rehberi oldugu gibi duruyor. Sim kartta kayıtlı veri yok.

Şimdi bu müşteriye nasıl yardımcı olabiliriz

Bir bardak soğuk su ikram ederek yardımcı olabiliriz.

Bitane Suriyeli ya da Afgan çağıracaksın 200 lira vereceksin oturup hepsini saatten alıp yeni telefona manuel ekleyecek.
Ama dikkat et isimleri arapça yazmasın gkdjdhhshs.
Senin en sevdiğin analitik yorum.

Bitane Suriyeli ya da Afgan çağıracaksın 200 lira vereceksin oturup hepsini saatten alıp yeni telefona manuel ekleyecek.
Ama dikkat et isimleri arapça yazmasın gkdjdhhshs.
Senin en sevdiğin analitik yorum.
Bunu önerdim. Suriyeli kısmı aklıma gelmedi. Baka baka tek tek yaz dedim :)

manuel aktarmadan başka aklıma seçenek gelmiyor. saat yeni bir iphone ile eşleştirilmek istense saatin sıfırlanması gerektiği için rehber verileri kaybolacaktır.

Müşteri için önemi olanlar onu zaten bir şekilde arar. Aramayanlar da yallah başka köye jfjjfn

@climax,

Samsung kullanıyorum ancak arkadaşlarımdan bildiğim kadarı ile telefon ile saati yakınlaştırdığında veri aktarımı sağlayan bir program var, her model için geçerli mi bilemiyorum.

Evet olabilir ama tamamen kurgu olduğundan araştırma gereği bile duymadım:p
Hayır. Beni iplemediğin için araştırmadın. Zaten araştırma yapma fikri bile sana çok uzak, çok yorucu. Birisi bir pazıl uzatsa sana, yalandan yere iki üç defa elinde çevirir "üff olmuyo bu" dersin. İlk saniyeden itibaren zaten hiç çözme isteği hissetmezdin. Aklından "ulan ne uğraşacam hiç kasamam saçma sapan işler " derdin. Ama asıl korkun, tüm varlığınla çözmek için uğraşsan da başaramamak.. sen ne düşünüyorsun @Lefty

iphone servisine gitsin, kullandıkları bi yazılım var, herkeşlerden gizliyolar. telefon kapalı olsa bile kabloyu bi takıyolar hop her şey bilgisayarda.
başıma geldi ondan biliyorum. fakat icloud hesabını hatırlaması şart olabilir.

Hayır. Beni iplemediğin için araştırmadın. Zaten araştırma yapma fikri bile sana çok uzak, çok yorucu. Birisi bir pazıl uzatsa sana, yalandan yere iki üç defa elinde çevirir "üff olmuyo bu" dersin. İlk saniyeden itibaren zaten hiç çözme isteği hissetmezdin. Aklından "ulan ne uğraşacam hiç kasamam saçma sapan işler " derdin. Ama asıl korkun, tüm varlığınla çözmek için uğraşsan da başaramamak..
Hahaha niye bu kadar kendizi anlatıyorsunuz hocam:)

@climax,

Samsung kullanıyorum ancak arkadaşlarımdan bildiğim kadarı ile telefon ile saati yakınlaştırdığında veri aktarımı sağlayan bir program var, her model için geçerli mi bilemiyorum.
@climax yorumda yazdığım şekilde bazı programlarla mümkün olacaktır.

Kişi bilgilerinizi yeni kişilerle paylaşmak için NameDrop’u kullanma

watchOS 10.1 ve iOS 17.1 ile NameDrop’u kullanarak kişi bilgilerini yakındaki bir Apple Watch veya iPhone ile hızlıca paylaşabilirsiniz.

Not: NameDrop; Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 7 ve daha yenisi ve Apple Watch SE (2. nesil) üzerinde kullanılabilir.

Apple Watch Ultra’dan iPhone ile paylaşma: Apple Watch Ultra aygıtınızın ekranını diğer kişinin iPhone’unun üst tarafının birkaç santimetre uzağına tutun.

Apple Watch Ultra’dan başka bir Apple Watch ile paylaşma: Apple Watch Ultra aygıtınızda Kişiler uygulamasını açın, sağ üst köşedeki resminize dokunun, Paylaş’a dokunun, sonra saatinizi diğer kişinin Apple Watch’una yaklaştırın.

Bağlantı kurulduğunu belirtmek üzere her iki aygıtta da bir parıltı görünür ve Apple Watch titrer.

Yalnızca diğer kişinin iletişim bilgilerini almayı veya hem almayı hem de kendi bilgilerinizi paylaşmayı seçebilirsiniz.

Aygıtlarınızı birbirine yakın tutmayı sürdürün. Vazgeçmek için NameDrop tamamlanmadan önce iki aygıtı birbirinden uzaklaştırın.

Not: NameDrop yalnızca yeni kişi bilgileri gönderirken çalışır, var olan kişiyi güncellemek için kullanılamaz.

Kişiler

Hocam o müşteriye tavsiyem minik telefon rehberi yapsın bloknota. Ben önemli telefonları ve şifreleri kaydederim. İcloud hatırlamak da hayat kurtarır…

Geri