Regl Kanıyla Çekilmiş Fotoğrafı Instagram Kaldırdı

Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
Konu tam aşağı iniyorken biri çıkıp yorum yapıyor sonra da konu tekrar yukarı çıkıyor :)
konunun yukarı çıkıp milletin gösmesi için bilerek mi yorum yapıyorsunuz :D
yorum yapmazsanız çatlayacakmısınız :D
neyseki izmirli bitirdi işi :D

aha foto yok, vajinaya ipi yerleştirip regl dönemi dahil örmeye devam ettiği o iğrenç görüntülerden daha iğrenç olamaz sanırsam?

Aleyna bütün vajinalı haberleri foruma kazandırarak, bence ekol haline gelmeli.

Aleyna'yı yedirmeyiz açtığı konularında takipçisiyiz.. :D

İnsan istediği vakit yaratılmışların en aşşağılığı en gerizekalısı olabiliyor ..

Bu beden benim istediğimi yaparım olayını yanlış anlamış bu abla bence
Bunun bir sonraki aşaması kesin halka açık normal dogum olur

Gerizekalı bayrak yapsaydın eline bari

Okudumda, bişey anlamadım.
Bu kadının derdi ne yahu.

Verin ne istiyorsa arkadaş.

Görseli paylaşmadığı haliyle bi haber değeri var bence. İnsanlar farklı düşünebilir. veya iğrençlik kıstası size benzemeyebilir. Çok ağır ifadeler kullanılmış paylaşımı yapan arkadaş için. Yaptığınızı arkadaşın yaptığı hatadan daha doğru bulmuyorum.

madem bu kdr karşı çıkıyosnz paylaşma, görüşünüzn arkasnda durunda, dillendirp konuyu yukarıya taşımayın. rahtsz olan konunun altında bulunan x şeklndeki şikayt butonuna tıklayp konuyu sildirtir!

madem bu kdr karşı çıkıyosnz paylaşma, görüşünüzn arkasnda durunda, dillendirp konuyu yukarıya taşımayın. rahtsz olan konunun altında bulunan x şeklndeki şikayt butonuna tıklayp konuyu sildirtir!

Konuya itirazım yokta bari görseli koymasaydın yada sadece link olarak verseydin

Burada tartisilmasi gereken cok durum var da numaralandirayim en iyisi.

1- Fotografi itici, igrenc, tiksindirici bulabilirsiniz. Bunun bir suru nedeni de olabilir.
Ama fotografa sansur konulmasi, kaldirilmasi, acik ve net "yanlis", kabul edilemez.
Bu fotografi gormek istemezseniz, kadinin instagram hesabini takip etmezsiniz olur biter.
Kadin bu noktada bence hakli.

2- Yukaridaki birkac yoruma bagli olarak soyluyorum.
Biyolojik ve fizyolojik olarak son derece normal bir seyden kadinlarin neden utanmasi gerekiyor, ben hala daha anlayabilmis degilim. Bazi arkadaslar kendimizden bile tiksiniyoruz diye bahsetmisler, neden tiksinmemiz gerekiyor?

3- Aleyna'nin bu konuyu paylasmasinda ne gibi bir sorun var?
Zaten, haber sitelerine dusmus bir haber, bu konuda kizi niye elestiriyorsunuz?

4- Eger bu fotograf, bir erkek tarafindan "Kadinlarin toplumdaki maruz kaldiklari on yargilar" basligi altinda bir resim
sergisinde, farkindalik yaratilmaya calismak icin gosterime sunulsaydi, tepkiniz ayni mi olurdu?

Dipnot: Farkettiyseniz, fotografa yonelik bir yorumda bulunmadim, bulunmayacagim da.
Ama asil burada konusulmasi gereken, bence sansurlerin nerede baslanip nerede bitecegi.

Burada tartisilmasi gereken cok durum var da numaralandirayim en iyisi.

1- Fotografi itici, igrenc, tiksindirici bulabilirsiniz. Bunun bir suru nedeni de olabilir.
Ama fotografa sansur konulmasi, kaldirilmasi, acik ve net "yanlis", kabul edilemez.
Bu fotografi gormek istemezseniz, kadinin instagram hesabini takip etmezsiniz olur biter.
Kadin bu noktada bence hakli.

2- Yukaridaki birkac yoruma bagli olarak soyluyorum.
Biyolojik ve fizyolojik olarak son derece normal bir seyden kadinlarin neden utanmasi gerekiyor, ben hala daha anlayabilmis degilim. Bazi arkadaslar kendimizden bile tiksiniyoruz diye bahsetmisler, neden tiksinmemiz gerekiyor?

3- Aleyna'nin bu konuyu paylasmasinda ne gibi bir sorun var?
Zaten, haber sitelerine dusmus bir haber, bu konuda kizi niye elestiriyorsunuz?

4- Eger bu fotograf, bir erkek tarafindan "Kadinlarin toplumdaki maruz kaldiklari on yargilar" basligi altinda bir resim
sergisinde, farkindalik yaratilmaya calismak icin gosterime sunulsaydi, tepkiniz ayni mi olurdu?

Dipnot: Farkettiyseniz, fotografa yonelik bir yorumda bulunmadim, bulunmayacagim da.
Ama asil burada konusulmasi gereken, bence sansurlerin nerede baslanip nerede bitecegi.

Yorum çok iyiydi şinigimani :cigaraci:
Sen de halklısın :)

La değisikler madem iğrenç niye gereksiz geyik muhabbeti yapiyorsunuz? Konunun kapatılması için rapor edin.eger çoğu kişi rapor ederse konu kapatılır. Eğer kapatilmiyorsa o zaman saldırın.

Geri