Kurt
Platin Üye
Evet memleket "kan agliyor" kız Ağlamış çok mu??:p
Şerefsizim bu espiri benim aklıma gelmişti araya bi olay girdi unuttum yapayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet memleket "kan agliyor" kız Ağlamış çok mu??:p
Şerefsizim bu espiri benim aklıma gelmişti araya bi olay girdi unuttum yapayımASDSDg :haha: Benden çok yaşa hemi
![]()
Bu beden benim istediğimi yaparım olayını yanlış anlamış bu abla bence
Bunun bir sonraki aşaması kesin halka açık normal dogum olur
madem bu kdr karşı çıkıyosnz paylaşma, görüşünüzn arkasnda durunda, dillendirp konuyu yukarıya taşımayın. rahtsz olan konunun altında bulunan x şeklndeki şikayt butonuna tıklayp konuyu sildirtir!
Burada tartisilmasi gereken cok durum var da numaralandirayim en iyisi.
1- Fotografi itici, igrenc, tiksindirici bulabilirsiniz. Bunun bir suru nedeni de olabilir.
Ama fotografa sansur konulmasi, kaldirilmasi, acik ve net "yanlis", kabul edilemez.
Bu fotografi gormek istemezseniz, kadinin instagram hesabini takip etmezsiniz olur biter.
Kadin bu noktada bence hakli.
2- Yukaridaki birkac yoruma bagli olarak soyluyorum.
Biyolojik ve fizyolojik olarak son derece normal bir seyden kadinlarin neden utanmasi gerekiyor, ben hala daha anlayabilmis degilim. Bazi arkadaslar kendimizden bile tiksiniyoruz diye bahsetmisler, neden tiksinmemiz gerekiyor?
3- Aleyna'nin bu konuyu paylasmasinda ne gibi bir sorun var?
Zaten, haber sitelerine dusmus bir haber, bu konuda kizi niye elestiriyorsunuz?
4- Eger bu fotograf, bir erkek tarafindan "Kadinlarin toplumdaki maruz kaldiklari on yargilar" basligi altinda bir resim
sergisinde, farkindalik yaratilmaya calismak icin gosterime sunulsaydi, tepkiniz ayni mi olurdu?
Dipnot: Farkettiyseniz, fotografa yonelik bir yorumda bulunmadim, bulunmayacagim da.
Ama asil burada konusulmasi gereken, bence sansurlerin nerede baslanip nerede bitecegi.