Regl Dönemi İçin Doğadan Özel Günler Çayı Bitki Çayı

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
719_1.jpg

Kadınlara özel günler için, kadınlara özel bir çay... Doğadan. Özel günlerin sıkıntılarını hafifletmek için doğal destek olarak kullanılan bitkiler şimdi Doğadan uzmanlığıyla bir araya geliyor. Kendinize bir iyilik yapın, mutlaka deneyin.

Ozel-Gunler-Cayi_1024x1024.jpg

Regl döneminizden 1,2 gün önce ve ya regl olduktan hemen sonra sabah-akşam(2 defa) içerseniz hem rahatlatıyor hemde agrıları kesiyor

kullanıyorum tavsiye ederim...

evde olsada içsem. Allahtan bilgisayar başındayım da ağrıları unutuyorum

evde olsada içsem. Allahtan bilgisayar başındayım da ağrıları unutuyorum

bu ayki için değil ama öbür ay ki için en kısa sürede arayıp bulmalısın kesinlikle işe yarıyor (:

Sarı kantoron diye bir bitki var demleyip içiyorum o keskin ağrıyı yarım saatte geçiriyor. Tavsiye ederim :)

önerilerinizi dikkate alacağım :)

onu hiç duymadım kuzu troid i olana zarar eder mi ki :S mesela bu özel günler çayı zarar vermiyor ama başka bitki çayı içeyim kalp atışlarım yükseliyor bogazım acıyor huysuzlanıyorum

yok troide bi zararı yok kuzum.
Suyu kaynat. kaynayınca sarı kantoron bitkisini böl kaynayan suyun içine at ve altını kıs. Üzerine Zencefil rendele (boğazları biraz yakar ama çok güzel temizliyor :) )
3dakika boyunca kaynasın.
ardından bi bardağa süz ve iç :)
Birz acı gelebilir. İçine şeker kesinlikle atma. Sadece tatlandırmak amaçlı limon sık ve ilave et..
Etkisini görüceksin :cici:​

Soğanı kaynat suyunu iç demişlerdi bana . Denedim tavsiye ediyorum. = )) O iğrenç tattan dolayı agrıyı unutup mide bulantınıza odaklanıyorsunuz. =D

Her zamankinin ustunde bi sanciniz yoksa Abartmaya gerek yok bence bu durumu. Sizin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben gündelik hayatıma devam ediyorum ağzıma mi minik bir bitter çikolata atarak.

O sinir hali içinde yapacak bir şey yok.

her durum için en son medet umacağım şeydir poşet çay.
içinde tozdan başka bişey var mı bilmiyorum:T:

Böyle şeyleri alışkanlık haline getirmemek gerekiyor.Yaş ilerledikçe daha farklı problemlere sebep olabilir.

Ağrılara dayanamayıp iğne yaptıranları filan biliyorum ben en kötü ağrı kesici kullanıyorum.Bu da iyi değil ama ne bileyim en azından doktor tavsiyesi ile kullanıyorum.

aa, denicem, beğendim, güzel bir incelik, özel hissettim falan. placebo olsa daha da iyi olur, olabilir! bi de mistik var bu alakasız fakat çok hoş, chai tea latteye benziyor tadı mh

Adaçayı veya kekik çayı şekersiz içemeyenler için balı öneririm.
Sigara ve kafeinden uzak durun.
Ayakları üşütmeyin.
Ilık bir duş.

Lale soğan derken şimdide regl devrine geçtik hayırlısı

hanımlar eşime bu çaydan almasını söylemiştim kuşburnu almış, eski sevgilisi kullanıyomuş kuşburnunu içeyim mi sizce işe yarar mı......

Geri