Reenkarnasyona İnanmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnanalım belki gerçek hayat o dur..

Korkma sadece toprağa gideceksin... Sonra toprak olacaksın... Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin... Oradan özüne ulaşacaksın... Çiçeğin özüne bir arı konacak... Belki... belki o arı ben olacağım.

Bazı inanç sistemlerinde kabul edilir.

İnsanın tek bir bedende dünyaya gelmediği ve farklı yaşamları tecrübe etmek zorunda olduğu görüşünü savunurlar. Farklı yaşamları tecrübe eden ruhun da olgunlaşıp daha farklı boyutlara geçebildiği iddia edilir.

Mısır'ın Ölüler Kitabı bu konuyu merak edenler için ilgi çekici olacaktır. Ruhun ölüme hazırlanışı ve öldükten sonra yaşam tecrübelerine göre gittiği katmanları detaylıca anlatıyor.

Tamam belki reenkarne olup kedi falan olmayacaksın ama evrende hiç birşey kaybolmuyor. Teorik olarak yok olmak mümkün değil. Karbon atomusun sonuçta.

Not: ruhu ihmal ederek konuştum. Tabi öyle bişey varsa.

Tamam belki reenkarne olup kedi falan olmayacaksın ama evrende hiç birşey kaybolmuyor. Teorik olarak yok olmak mümkün değil. Karbon atomusun sonuçta.

Not: ruhu ihmal ederek konuştum. Tabi öyle bişey varsa.

Kedi ya da hayvana dönüşme fikri aslında bu inanışın temelinde yok ancak büyük olasılıkla sonradan eklenmiş olabilir. Kötülük yapanların, hayvan olup cezalandırılacağı görüşü asıl kaynaklarda hiç geçmiyor.

Haklısın, evrende her şey dönüşür ve yok olmak söz konusu değildir.

farklı zamanlarda yasasaydiniz birbirinizin reenkarnesi olduğunu iddia ederdim

Geri