reenkarnasyon

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
birden cem yılmazın gösterisinde yaptığı aklıma geldi bir daha geliceksin ama maymun olarak demesi hehe

kişinin öldükten sonra sıfırlanmış bir hafıza ile farklı bir isim, farklı bir beden, beyin, cinsiyet, canlı türü, metabolizma, kişilik altında yeniden doğacağı inancı. bu durumda "o iki canlı arasında aynı kalan nedir ki farklı bir canlı doğacak yerine aynı canlı yeniden doğacaktır diyoruz" sorusu 3000 yıldır akla gelmekte, ve fakat reenkarnasyona iman etmeyen bizlerin anlayamayacakları bir gizem olarak kalmaktadır.

Yıllar önce Barış Manço'nun ruhunu taşıdığını iddaa eden bir çocuk vardı ne oldu acaba reenkarnasyon dendiğinde hep aklıma gelir

kore dizilerinde bolca geçen konu türü :D

En azından öldukten sonra normallesebilme umutlarimi yeşerten hadise peeh.

Reenkarnasyona inananlardanım bende :D

İnanmıyorum ama olsa çok eğlenceli bence:D

Eğer varsa kesin ben futbolcu falandım orada. nsnsbsnsbsbs

İnananıp inanmama konusunda ortadayım , ama olsun mu olmasınmı konusunda kesinlikle evet durumundayım.
Neden olmasın ki , ölünce topraga karısıp sonsuza kadar yok olma fikrindense , başka bi yerde baska bı bedenle var olma fikri daha çekici.

Cem yılmazı hatırlarım hep tamam tekrar geleceksin ama maymun olarak diyordu falan eğlenceliydi ışık görüyorum ışık görüyorum falan:D

Biz herşeye inanırız öyle cins bir toplumuz işte, müslaman olduğumuzu iddia ederiz bir tek Allah'a inanırız sözde, ama bakarsın herşeye inanırız... hea var reenkarnasyon dedikleri şey hadi aksini iddia et :D

benim gözlemlediğim kadarıyla türkiye'de hatay civarında yoğunlaşıyor bu reenkarnasyon vakaları.
hurafeden ziyade yaşadığını iddia edenlerden birebir dinledim ki birisi en yakın arkadaşlarımdan biridir.
bence hatay civarının coğrafi özellikleri ve toprak yapısıyla alakalı olabilir.
buna bağlı olarak eğer reenkarnasyon diye birşey varsa ilerde bilimsel temellere oturtulabilir diye düşünüyorum.

Bende öyle bir şans var ki reenkarne olsam kesin Tülin'in Caner'i,Safiye'nin Faik'i falan olurum ak

Ot -> İnek -> Gübre -> Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre ->Ot -> İnek -> Gübre (...)

Geri