Reddettiğiniz erkekle aynı sınıftaysanız nasıl hissedersiniz?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1436 gün önce görüldü
Reddettiğiniz erkekle aynı sınıftaysanız nasıl hissedersiniz?​

Hiçbir şey.. :T: Öyle de oldu..

Böyle bir şey başımdan geçti, omuz başısılarımın letafetini fark etmiş olacak ki, bana yürüdü, bende onu reddettim. Fakat aynı sınıfa düştük, en son beraber dünyanın resmini çiziyorduk...

Çok kötü bir his, hep kollamak zorundasın, her an her şey olabilir diyor Azer Bülbül.

Hiş iyi hissetmem insan bi tedirgin oluyor ya
gözü hep sende felan ne bilim.

Sınıf derken? Kast sistemi mi?

Görmezden gelelim, napalım yahu.

Üniversitede yaşamıştım. Üç yıl sıraların üstünde adımı gördüm, nereye gitsem ardımdaydı.
Mesleğimi elime almaktan ve derslerimden başka bir şeyle ilgilenmezken böyle bir takip bunaltıcıydı.
Son sınıfta nişanlandı, okul biter bitmez evlendi. Şube ve okul müdürlüğü ile tanındı.
Yıllar sonra arayıp buldu beni. Bir yemek yedik ve o günleri andık.
Şimdi tebessümle bakıyorum o günlere. Böylesi daha güzel.

Ayni sinifta degildik ama ayni sinifi kullaniyorduk. Ben sabahciydim o oglenci, her sabah siramin altinda mektup buluyordum.

Åöyle bi geçmiÅŸe gittim. Sürekli göz hapsinde oluyorsunuz. Kimseyle çıkamıyorsun ya da seçemiyorsunuz malum ardı sıra dolaşıyor.

Is ile özel hayati karistirmayin,lütfen.

bkz: reddettiğiniz erkekle aynı forumdaysanız nasıl hissedersiniz?

Biz olsak olsak aynı mahallede esnaf oluruz :P

Böyle bir şeyi lisede yaşadım. Sonra kendisi bu deli de mi bu sınıfta ya demiş olacak ki sınıfını değiştirdi... ajdbsj

Bir şey olmaz. Eğer bunu namus meselesi haline getirmeyecek biriyse selamlaşırsınız bile.

Yani eğitim hayatında öyle bir şey denk gelmedi ama iş hayatında oldu. Hem de birkaç kez görüştüğüm biriyle zaman zaman aynı iş ortamında bulunuyorduk, çok sık olmasa da. Bazen selamlaştık, bazen de görmezden geldik. Bir şey olmuyor, ne olacak.
Muhatabınızın duyguları da dahil, her şey geçer.

Ben mi düşüncam?

He ya. bişey hissedecek olsam reddetmezdim
Hissi olan düşünsün.
Tşk.

Yani herkesin hissi kendine.
Lenama katılıyorum.

Geri