Reddedilmeyi Asla Sindiremeyen Burçlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes hayatında en az bir kere yaşamıştır, platonik aşk denilen şeyi. Okuldaki hocanız ya da kim bilir belki çevrenizdeki yakın biri. Beklemişsinizdir like atsın diye tek bir tuşa dokunmasını istediğiniz, Tinder’da fotoğrafını sağa kaydırsın diye ölüp bittiğiniz erkekleri. Belki otur otur karşı tarafın adım atmasından sıkıldınız, en uygun zamanda hemen bir adım attınız. Belki kafanız güzelken kendinizi tutamayarak mesaj yolladınız ya da arkadaşlarınızın biriyle haber postaladınız. Cevap beklerken soğuk soğuk terler akıttınız, kafanızı pencereden çıkarıp bir de temiz hava aldınız. Ve o an geldi, çattı. Karşı tarafın mesajı er geç elinize ulaştı. Bir de ne göresiniz… Kibar bir dille geri çevrildiniz.

İşte hevesinizin kursağınızda kaldığı o an. Karşılığını bulamadığınız, egonuzun yerle bir olduğu, kendinizi dünyanın en kötü, en çirkin belki en değersiz hissettiğiniz o zaman dilimi. Ne mi oldu? Reddedilmek, bünyenize fazlasıyla koydu. Belki tipiniz uymadı, belki karakteriniz tutmadı. Ama fark eder miydi? İnsanoğlunun derdi sadece istediğini ele geçirmekti, bir çırpıda tüketmekti.

Önce durumu algılamaya çalıştınız, sonra aklınızın iplerine hakim olamayıp ben merkezli, hırs küpü Koçlar gibi bir anda parladınız. Sonra sindirmeyi denediniz, ancak narsist ve kibirli Aslanlar gibi egonuza yenildiniz. Tabii hala pes etmediniz. Sınırları zorlayan, amacına ulaşana kadar pes etmeyen Akrepler gibi takıntı haline getirdiniz, intikam almak için aklınızdan bin bir plan geçirdiniz.
alıntı

özlem hanım burçlar nerde elim ayağım titredi…. (görüyorsunuz okumadan yorum yapmıyoruz)
kim bu sindiremeyen burçlar? ben yazayım içimden geleni akrep, aslan, koç…

Koc kafaya koydu mu kacisiniz olmaz.Net.
Digerlerinden pek emin degilim.

Red etmeden önce burç mu soralım illa.

Marsiyen insanlar reddedilmekten,kendisine hayır denilmesinden pek hoşlanmaz.
Hele bir de Plüton'dan dinamik bir görünüm (0,90,180) alıyorsa.Zorba,şiddete eğilimli,reddedilince deliren kişilerin haritasında kayda değer Mars Pluto kontağına rastlarsınız.Marsları genelde hem kuvvetlidir hem de zararlı çalışır.Uranüs görünümleri de benzer etki yapabilse de,Pluto gibi saplantılı bir hal oluşturmaz;geçici bir heves olarak sonra erer.Bu yerleşimler kişinin bizzat karakterini anlatabildiği gibi, özellikle kadınsa maruz kalabileceği,hayatına girecek erkek karakterini de anlatabilir.Yakın bir zamanda tanıştığım ve tecavüz geçmişi olan bir kadının haritasında 0.2 orb payıyla Mars Pluto kavuşumu vardı.
Bu da yakın bir tarihte vefat eden Özgecan Aslan'ın haritası

ozgecan.jpg

Marsı 29 derece Akrep burcunda,Pluto, 1 derece Yay burcunda 1 derece orb payıyla kavuşuyorlar.Sideral zodyağa göre her ikisi de Akrep burcunda,çok kuvvetliler.29 derece kritik derece olarak tanımlanır.Bu derecedeki gezegenler doğaları üzerinden kişiye hayatta aşılması gereken zor engeller verebilir.Neyse saptı biraz
konu.
Yöneticileri Mars olduğu için,Akrep ve Koçları çok genel bir örnek olarak sunabiliriz fakat kişinin Akrep ya da Koç olması, Marsının yukarıdaki kompozisyonda olduğu,haritasında dominant olduğu anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Bende yazayım içimden geçeni o zaman :D
Boğa, Yengeç , Kova :D
özlem hanım burçlar nerde elim ayağım titredi…. (görüyorsunuz okumadan yorum yapmıyoruz)
kim bu sindiremeyen burçlar? ben yazayım içimden geleni akrep, aslan, koç…

Bende yazayım içimden geçeni o zaman :D
Boğa, Yengeç , Kova :D
dünyanın en yanlış üçlüsü. bi kere boğalar reddedileceğini tahmin ettiği işe girişmez… yengeçler bu konuda cesurdur ve ne olacaksa olsun der olmazsa da yeni alternatiflerine geçer… kovaların umrunda bile olmaz o zaten gelişine olta sallamıştır illa ki fire verecek :/
koç yazdım diye hırsa bak…

dünyanın en yanlış üçlüsü. bi kere boğalar reddedileceğini tahmin ettiği işe girişmez… yengeçler bu konuda cesurdur ve ne olacaksa olsun der olmazsa da yeni alternatiflerine geçer… kovaların umrunda bile olmaz o zaten gelişine olta sallamıştır illa ki fire verecek :/
koç yazdım diye hırsa bak…
sallamasyon yazdım Boğa başa aldım yeter:D

nycto'nun bahsettigi mars-pluto kavusumu bende de var. zaten bizim jenerasyonda bu kavusum komple var. bunu yumusatan etkenler de oldugu icin (bazilarimizda) ve jenerasyonluk bisi oldugu icin, cok korkulacak veya asiri dikkat edilmesi gereken bisi degil bana gore. farkindalik olmasi iyi ama. karakter diyelim. dogru egitimle her sey mumkun. bu agir istek ve gucle bir cok alanda basariyi bile yakalayabilirsin. zaten bizden onceki jenerasyondan olan astrologlar korkularini dile getirmistiler ve ''acaba bu jenerasyon nasil olacak'' gibi dusunceleri ve soru isaretleri vardi. e iste o zaman geldi, yasandi, yasaniyor ve cok da woooow'luk bir durum yok. tabii butun bunlar disinda mars ve pluto dominant kisilerde bu agir enerjiler vardir.

pluto ve mars dominantligindan bahsetmisken, YOU dizisinin 4. sezonu yakinda netflixte:

wihuuuuuuw

Nereden bileceğiz talaş hanım.. gerçi fark etmiyor. Gamsizim..

Geri