Reddedilince hemen vazgeçen insan

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Biraz sabret canım #direnvazgeçmemek . Baktın fazlaca reddediliyorsun yüzsüzlüğünde lüzumu yok :kiki:

Reddedilen insanın psikolojisini çözemedim. Sırf bunun için psikoloji okumayı düşünüyorum. :D Ciddiyim.

Sonradan saçma sapan triplere girmeye diretmek yerine baştan azıcık dirense olacak da işte :D

Doğru düşünen insandır. Kendisi hakkında düşünceler karşısında ki kişide oluşmuştur. Ve gereksiz yere beklemenin anlamı yoktur.

Nolacaktı başka ? Napak ölek mi ? Kapisinda mi yatak ? Peh
Vazgecsen sevmemissin oluyor vazgecmesen laftan anlamaz arsiz .
Bu bayanlara akil sir ermez yeminle .

Kolay kolay vazgeçmem , sabrederim , bırakmam ama artık bezgin duruma gelirsem sinirlenir ve sevgim nefrete dönüşür .

Aynen Emir 'e katılıyorum (: üstüne düşsen neden bu kadar peşimde koşuyorsun derler düşmezsen neden ilgilenmiyorsun (:

Bir kiz sizi reddederse,sevmiyordur ve istemiyordur.
Bunu naz yapmakla karistirip israr edenleri hic anlamadim ve anlamam.

Yiğitliğe b.k sürmemek adına vazgeçmek gerekir :D

Gurur denilen bir şey var ve ayaklar altına almaya lüzum yok.

Bir de ben seni deniyordum zaten sen benim tipim bile değilsin tarzında saçmalayanlar var

Vazgececek tabii birsey birdefa denir.Ama yasanmislik varsa bir muddet çaba harcanir

Red edilmek var,bir de reddedilmek var? İstemem yan cebime koy reddedilmesi durumlarında tabi ki vazgeçilmemeli ama sizi değersizlik durumuna düşürecek red edilme durumlarında neden ısrarcı olasınız ki?

Reddedildigi an vazgecmeli insan. Sonra karsıdakin de bi havalar bi havalar:d

Geri