Red Alert 2

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Yıllardır oynadığım yenilmez olduğumu düşündüğüm bir oyun.

Apocalypse tanklarının sesi beni tahrik ediyor.

Bakalım bilen var mı ? :D

off be :D

taste your mortality

[YOUTUBE]m9IZVWGD6Xk[/YOUTUBE]

Kendi hesabım vasat:D diğer elemanın tanklarıyla oynuyorum haha

benim 1500 savaşlı hesap kapatıldı.

sonradan açtığım 50 savaşlık var ama world of tanksta sadece mk2 tank ile zevk alıyorum :D

yokuşlu bi harita varya karşılıklı yokuştan iniyon direk mevzuya giriyosun o çok tatlı bi harita :D

benim 1500 savaşlı hesap kapatıldı.

sonradan açtığım 50 savaşlık var ama world of tanksta sadece mk2 tank ile zevk alıyorum :D

yokuşlu bi harita varya karşılıklı yokuştan iniyon direk mevzuya giriyosun o çok tatlı bi harita :D

Ben futbol açıyorlar arada onu seviyorum bide mozaikli bişey haritalardan da o dediğin güzel ama raylar tarafını seviyorum üstte hep vuruyor namussuzlar :D

Başka oynamıyorum o arkadaştan kaptım bende evdeki pc kaldırmıyor kasıyor tsk klanına girmiştim de tanklarım hafif ti hiç klan savaşı yapamadan çıktım:D

ben bi kere VII level tank aldım hayatım kaydı tek yedikçe çıldırıyodum ahaha

ben bi kere VII level tank aldım hayatım kaydı tek yedikçe çıldırıyodum ahaha

Stug muydu neydi ona bişey olmuyor tam zırhlı ama ben Alman tanklarını seviyorum Tiger bide bi ilerisi vardı atışı kuvvetli
Şu olduğu yerden atanlar neydi kmt miydi onlar da çok iyi tek atış tutturursan

Stug muydu neydi ona bişey olmuyor tam zırhlı ama ben Alman tanklarını seviyorum Tiger bide bi ilerisi vardı atışı kuvvetli
Şu olduğu yerden atanlar neydi kmt miydi onlar da çok iyi tek atış tutturursan

ben kmtyi fena oynuyorum ama üst levellerde hemen tespit ediyolar genelde 1veya2 seviyede olmak lazım :D diğerleri çok üst düzey ya T91 mi ne o nası tank arkadaş :liv:

ben kmtyi fena oynuyorum ama üst levellerde hemen tespit ediyolar genelde 1veya2 seviyede olmak lazım :D diğerleri çok üst düzey ya T91 mi ne o nası tank arkadaş :liv:

Güzel oyun ya kişinin kabiliyetine kalıyor ya zevkli o yönden
Senin hesap premium muydu altın aldın mı hiç :D

2000 Savaştan fazla Maç Atmışımdır 7/24 Oynuyordum Premium vs Vardı :(

Geri