Recep Tayyip Erdoğan.

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Simdi Hindistana gidiyor basina bir is gelecek gibi bir paranoya olustu icimde

Benim kalbim Emine Erdoğan hanımefendide.
Özellikle türban kombinlerine bayılıyorum. Kafasına halı bağlasa yakışıyor ya.

Kurucusu olduğu partinin kurucu delegelerinden biri de rahmetli babamdır. Ben tam zıt taraftayım o ayrı. Neyse, ben de Emine Erdoğan hayranıyım :rolleyes:

Kılıçtaroğlu ve Devlet Bahçeli sayesinde Türkiye'de siyaset yapma şansını yakalayan tek şahsiyet..

Sucuk fabrikasinda muhasebede calisip bir yuzuk almis. O yuzukle yola cikip gemicik yatlar katlar alan kisidir.

Acilmayan okuldan diploma alip acilmayan hapisadene yatip dogmayan kizindan mektup almis tek kisidir.

bkz: rahmetimiz gazabımızı aşacaktır.
bkz: çocuklarıma helal lokma yedirmedim.
bkz: kibir de gurur da yalnızca Allah'a ait sıfatlardır.

Durun kötü düşünmeyin hemen, ya dil sürçmesi ya da konuşmalarının metnini hazırlayan danışmanı cemaatin truva atı, kendisini bir güzel trollüyor.

Xerath
Dünyanın sayılı şirketlerinden
Ülker deki hisseleri
Bkz:Başbakan, Ülker bayiliinden dolar bazında 12 kat kâr etti

Oğullarının ise hiç çalışmadan nasıl bu kadar zengin olduklarını izah ederseniz sevinirim.

Soruları tam cevaplarsanız sevinirim, ayrıca o hisseleri satın alacak parayı nereden bulduğunu da açıklamalısınız. Sakın Belediye başkanlığından açıklamayı denemeyin boğulursunuz.

Ananı al git diyen şahıs değil mi bu one minute deyip 5 dk sonra ben Pereze İsrail'e kızmadım moderatöre dedim liderlerde sorun yok halkta bişi var..

Irak'ta Müslüman kadınların ırzına geçen ABD'li askerler için ülkelerine sağ ve salimen dönebilmeleri için dua eden kişi.

hiç seçim kaybetmemiş

yazarım arada

Geri