Recep İvedik filmleri çok tehlikeli

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
ProxyImage

Nebil Özgentürk, deneyimli gazeteci Yüksel Aytuğ'un sunduğu, Beyaz Tv'de yayınlanan Medyatik programında Şahan Gökbakar ve Recep İvedik hakkında çok sert açıklamalar yaptı...Recep İvedik filminin çok tehlikeli olduğunu söyleyen Özgentürk "Şahan Gökbakar aynaya baksın!" dedi...

Nebil Özgentürk'ün açıklamaları şöyle;

"ŞAHAN GÖKBAKAR AYNAYA BAKSIN"

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik filmini tehlikeli buluyorum. 90-100 dakika boyunca dünyanın en sevimsiz şeylerini yapan bir karakter filmin finalinde özendirici bir adama dönüşüyor. Bu çok tehlikeli bir şey. Şahan Gökbakar'ın bu durumla övünmesinin çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Herkes Recep İvedik olursa kimse yaşadığı apartmana giremez.Şahan Gökbakar aynaya baksın. Filmi 7 milyon kişi izlemiş, Recep İvedik rekortmenmiş; yine de selam vermem kusura bakmasın!"

TELEVİZYONGAZETESİ

Tiksindirdi artık ama hala devam ediyor ve izleniyor.

O daha da ilginc zaten
Millet izlerken kahkaha dan ölecek.
Ben bir kere bilet aldim oyle bir hata yaptim ki erkek arkadasimda yanimdaydi utancimdan olecektim ki ciktik hemen zaten.İnsanlarin ilgi alanlari pek enteresan

Bu tür komedi (?) filmleri ne yazık ki rağbet görüyor. Gerçekten emek verilenlere ise bakan yok.

Eleştirmekte haklısınız ama günlük hayatta bazı aşırı enteresan olayları filme aktarıp komedi filmi yapmak kadarda doğal birşey yoktur .Açıkçası bundan utanan insanlar bunu eleştiren insanlar game of thrones yada spartacustaki seks sahnelerini izlerken birşey demezler , buda farklı bi bakış açısı tabi , ben seviyorum recep ivediği komedinin içine hafifte bi dram koyuyorlar insanın etkilenmekten başka çaresi kalmıyorki :)

O daha da ilginc zaten
Millet izlerken kahkaha dan ölecek.
Ben bir kere bilet aldim oyle bir hata yaptim ki erkek arkadasimda yanimdaydi utancimdan olecektim ki ciktik hemen zaten.İnsanlarin ilgi alanlari pek enteresan

Bence sen çok terbiyelisin :zuha:

Geri