Recep İvedik 5 | 16 Şubat 2017

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Recep ivedik - Şahan Gökbakar - recep ivedik 5 fragman - recep ivedik oyuncuları - recep ivedik filmleri

recep-ivedik-5-1484839481.jpg

Yapımı : 2017 - Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Togan Gökbakar
Oyuncular : Şahan Gökbakar , Orkan Varan , Deniz Ceylan
Senaryo : Şahan Gökbakar
Yapımcı : Faruk Aksoy

Film Özeti
Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.

Film İle Aynı Seride Bulunan Filmler
Recep İvedik (2008)
Recep İvedik 2 (2009)
Recep İvedik 3 (2010)
Recep İvedik 4 (2014)
Recep İvedik 5 (2017)

Fragman
Recep İvedik 5 Fragman

Geçtiğimiz haftasonu gittim. İlk 4'e göre küfür miktarını azaltmış. Epey bir az küfür var. Ben ciddi ciddi başarılı buldum, çok ta güldüm şahsen.

Halk olarak galiba gulmeye ihtiyacimiz var, mizah anlayisimiza ne oldu bizim ? hep mi boyleydi de ben mi fark edememisim ? aksirmaya, kusmaya, agizinda cigneyp tabaga geri dokmesine bile guldu insanlar. Normalde her halta gulen bir insanim o filmde tikandim.
Hikayenin konusu guzeldi,begendim.
Roermond, Helmond, Eindhoven omrunde bir arada gormedigi seyirciyi gordu bu filmde.

Adam böhöhöhöhööyt diye gülerken bile millet krize girdi ya inanamıyorum :e2:

Arkadaşlarımla gideceğiz uygun bir boş vaktimizde, güzel diyorlar ama bilmiyorum tam. :)

Diğer bütün seriler gibi gereksiz bir film olması muhtemel bir çalışmadır.

Sinema da izlemeyeceğim ..
arkadaşlarla organize olup evde de bir seans izlemeyeceğiz ..

ayyyy sınıfın yarısından çoğu erkek oluncak herkes bana recep ivedik gibin geliyo :ppppp

oeeeh :liv: ne veriyolar filme girerken hurma mı :liv:

Itiraf etmeliyim 3 ayri ilcede sinemalarda biletler satilmisti ben Almanyada izledim. Hollanda da en cok izlenen ikinci film olmus. Ilk defa bir ivedik filmi izledim ve iki 3 sahnesi disinda gulemedim. Kusmaya, agizdan cikartilana bile guldu insanlar. Halk olarak galiba gulmeye cok ihtiyacimiz var boyle gideriyoruz bu ihtiyaci.

Diğer bütün seriler gibi gereksiz bir film olması muhtemel bir çalışmadır.

Benim gibi düşünen yoktur dediğim anda şu yorumu gördüm ya..
Mutlu oldum lan.
Bence de gayet seviyesiz bir seri.

Ilk kez bir Recep ivedik fimine gittim ve komedi filmlerinde mantık aramayan biri olarak ortalama bir turk komedisi diyebilirim o hareketler fazla abartı geldi bana.

Toplam Seyirci: 1.890.410. Rekoru kıracak gibi..
Bana göre çok basit ve komik bulamadığım bir film serisinin sonuncusu..Fragmandan öyle anlaşılıyor.Ancak ne hikmetse çok izleniyor.

Bu zor gunlerde insanlarin gulmeye ihtiyaci var.
Nihayetinde filmin yegane amaci guldurmek, cok da kasmamak gerek.
Filmden 3-5 espiriye gulsem, gunun yogunlugundan , stresinden biraz uzaklassam kafi benim icin.
O yuzden bu hafta gitmeyi planliyorum.

Fragmanı bile izlemedim. Ön yargılı davranmak istemiyorum ama Recep ivedik izlediğim zaman gülmüyorum. Genelde hareketleri mide bulandırıyor.
Kaliteli bir film olamadı.

Geri