Ben de aynı yanılgıya düşüp nicke kim ile başlayıp yaşi ile bitirdim. Koreden girip japonyadan çıktım en azından. Sen korede kaldın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de aynı yanılgıya düşüp nicke kim ile başlayıp yaşi ile bitirdim. Koreden girip japonyadan çıktım en azından. Sen korede kaldın
Ben de aynı yanılgıya düşüp nicke kim ile başlayıp yaşi ile bitirdim. Koreden girip japonyadan çıktım en azından. Sen korede kaldın![]()
Karslı ise olabilir ;dBu erkekler uzakdoğulu kadınları seviyorlar. Gözlermiz çekik değil diye mi sevmiyorsunuz bizi?![]()
Hahahdjdsj ay ben onu korelilerin sandım bir an aman hepsi çekik değil mi bunların napim benim suçum yokBunu bizim @L_ duymamış olsun..
L Lawliet
En çok bilinen animelerden biri olan Death Note’un başrol karakterlerinden L, dünyaca ünlü zeki ve kimse tarafından yüzü görülmemiş gizli bir dedektiftir.
Seni japonlardan aldım korelilere sattım üzülme kuzey olana değilAy ne diyon @Sirius shsjjd