ÜSözlük Raskolnikov

Konu sahibi son olarak 2379 gün önce görüldü
üyelerde nasıl bir intiba yaratmışsa artık herkes korkmuş, çekinmiş, ürkmüş. halbuki yeşil yol fimindeki john coffey gibi takılıyor yahu adam. kısa ve daha açık tenli hali en azından. saç kesimleri bile aynı.....
ince bir ruh nahif bir kişilik. samimi bir duruş. kalemi kuvvetli, kalemi kadar politik bir derinliği de var. akabinde sağlam bir sinefil. ekşi sözlük yazarı olduğundan bahsetmiş miydi?

Bir bardak su istesen,suyun oksijen miktarini carpma, bölme, toplama, cikarma isleminden gecirdikten sonra, suyun faydalarindan girip, fazla kullaniminda, böbrege zararlarindan cikip,insani su istedigine pisman eder.
Yorucu.

Okudum evet ama ne'ci anlayamadim tam ,s
En son Süreyya "yorucu" demiş
Tamam tamam gidiyorum esprim berbat ötesi oldu ,s

Buraya veda etmeden önce ben bi kızmıştı bana ama onuda direkt söylemiyor laf vuruyor neden peki ?
Çünkü o bir Yozgatlı Sjsjssj
Şaka bi yana o kızınca çok cevap veremiyorum veredebilirim ama olmuyor Sjsjssj

nasıl bir elif eylül olduğumu biliyor artık. inş. beni ifşa etmez...

Maslak gibi trafik cenneti yer de bir çarpışamadık gitti.D

Rasko hep mantıklı, düstur sahibi bir insan gibi gelmiştir bana. Mesleği konusunda hâlâ şüphelerim var. Diploma görmeden inanmam… skljksks

son 1 yılımda dostluğunun kıymetini daha iyi anlıyorum. bazen kızıyorum ama ne zaman ihtiyacım olsa ya yanımdasın, ya telefonun ucunda... iyi ki varsın semo<3 seni seviyorum.

p.s.: hala sözlüğümüze yazmamış olmanı unutmadık..... sadece yüzüne vurmuyoruz...skdh

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri