Raperin..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]5xnz7n6Y92c[/YOUTUBE]

zèw rìnde Raperin

Arkadaşımın yeğeninin adıda Raperin. Kulağa tınısı hoş geliyor ama anlam olarak (İsyan) bir çocuğa ağır gelebilir diye düşünüyorum. O vesile ile tanışmıştım bu hatun kişisi ile onunda sesinin tınısı güzel :d

Arkadaşımın yeğeninin adıda Raperin. Kulağa tınısı hoş geliyor ama anlam olarak (İsyan) bir çocuğa ağır gelebilir diye düşünüyorum. O vesile ile tanışmıştım bu hatun kişisi ile onunda sesinin tınısı güzel :d

anlamini senden ogrenmis oldum : ) ne tuhaf . isim topluma gore rahatsiz edici gelebilir tasimak cesaret isi umarim bir gun bizimde dinleme sansimiz olur o sahsin : O

anlamini senden ogrenmis oldum : ) ne tuhaf . isim topluma gore rahatsiz edici gelebilir tasimak cesaret isi umarim bir gun bizimde dinleme sansimiz olur o sahsin : O

Aslına bakarsan ben sevdim :d Ama konulan isim etkiler derler o yüzden taşıması biraz zor olur diye düşünüyorum.

dunyaya yon veren kisiler daima isyan teorisini kullanmistir ya onlar gibi olmayi tercih edersin yada onlara kendini kabul ettirirsin ..

bi şarkısı vardı nebu nebu çıpkın ne bu diye...ben de onu severim...dertsiz başı dert sahibi yapan bi şarkı :D

dönerci kedi

bende bu şarkısını severim sesi çok güzel
[YOUTUBE]n2TybJlpzKg[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri