Rapçi Eminem'in şarkısını paylaştığı Emine Şahin: Çok mutluyum

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Rapçi Eminem'in şarkısını paylaştığı Emine Şahin: Çok mutluyum

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Eminem'in, şarkısını kişisel müzik listesinden paylaştığı Kastamonulu şarkıcı Emine Şahin, "Kendisinin Türkiye'de konser vermesini ve birlikte düet yapmayı çok isterim" dedi.

Amerikalı şarkıcı Eminem'in dijital müzik dinleme platformu Spotify hesabında Türk şarkıcı Emine Şahin'in 'Kıvır Boşveriver' isimli şarkısı yayınlandı. Şahin'in şarkısı, Eminem'in listesine giren ilk Türk şarkı oldu.

Müzikseverlerin dikkatini çeken şarkıcının İstanbul'da yaşayan Kastamonu Cideli Emine Şahin olduğu anlaşıldı. Şahin, hayranı olduğu Eminem'in listesinde yer almanın şaşırtıcı olduğunu ifade etti.

"HAYRANLARI DÜET YAPMAMIZI İSTİYOR"
'Kıvır Boşveriver'in ilk eseri olduğunu belirten Şahin, "Yıllardır severek takip ettiğim ve büyük hayranı olduğum Amerikalı sanatçı Eminem'in Spotify sayfasında gezerken kendi eserimi sayfasında paylaşmış olarak gördüm. Şaşırdım, adeta aptallaştım. Bunun şans eseri olduğunu düşünüyorum. Listeye giren ilk Türk sanatçısı olarak o listeye girmemden dolayı da çok gururlandım. Eminem'in sayfasında hayranları bizim birlikte düet yapmamızı istiyor. Kendisinin Türkiye'de konser vermesini ve birlikte düet yapmayı çok isterim. Eminem beni paylaştığı için çok mutluyum. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Rapçi Eminem'in şarkısını paylaştığı Emine Şahin: Çok mutluyum

kapak_161655.jpg

@climax senin rap akımına Eminem de uymuş olabilir mi?

@Laedri rap uzmanı olarak senin de görüşünü bilmek isterim.

@Laedri rap uzmanı olarak senin de görüşünü bilmek isterim.
yanlış olmasın ama haber yanlış geçilmiş galiba, eminem şarkıyı paylaşmıyor eminemin diskografisine bu emine sahinin şarkısı da ekleniyor, olay bundan ibaret.
isim benzerligini lehine çevirmeye çalışıyor bu abla.

emine umarım bu yoldan dönersin diss atarsa sakat bırakır ablacım

yanlış olmasın ama haber yanlış geçilmiş galiba, eminem şarkıyı paylaşmıyor eminemin diskografisine bu emine sahinin şarkısı da ekleniyor, olay bundan ibaret.
isim benzerligini lehine çevirmeye çalışıyor bu abla.
"Eminem, şahsi Spotify hesabında paylaştı." şeklinde haber ancak senin dediğin gibi de olabilir. Çok şaşırdım ben de.

"Eminem, şahsi Spotify hesabında paylaştı." şeklinde haber ancak senin dediğin gibi de olabilir. Çok şaşırdım ben de.
lefty hanım zamanında youtubeda çok oluyordu, oto şekilde isim benzerliginden şarkılar sizin dikografinize ekleniyordu. bu haber dün yapilmisti zaten hatta şöyle bir görsel vardı, muhtemelen ilk single olduğu için karışıklık oldu, bariz de belli abla bundan ekmek yiyecek.

1658496262796-yeni-proje-6.jpg

İsim benzerliği ile olduğunu tahmin ettim ancak haberciler "Eminem kendisi paylaştı." diye yazdıkları için emin de olamamıştım. Teşekkürler @Laedri

Kaldırılmış ancak yine de Emine hanım bu işten çok kazançlı çıkacak demektir.

Eminemler fena karıştı

Sosyal medyada çıkan haberlere göre 53 milyondan fazla dinleyicisi olan Eminem’in sayfasında ‘Eminem’ (Kıvır-Boşveriver) türküsünün yer aldığı görüldü. Yerli Eminem’in parçasının Amerikalı şarkıcının hesabında görülmesi sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medyada türkücünün parçasının Eminem’in sayfasında görüldüğüne dair de ekran görüntüsü paylaşıldı. Spotify aynı isimde sanatçıların yükleme yapmasına izin verirken bu karışıklığın nasıl yaşandığı açıklık kazanmadı.

HEMEN KALDIRILDI

Ancak ‘Eminem’lerin karışmasının sosyal medyada büyük ilgi çekmesinin ardından dün Amerikalı Eminem’in sayfasında ‘Kıvır’ paylaşımının yer almadığı görüldü. Spotify’da dünkü aramalarda Eminem’in türküsüne ulaşılamazken YouTube’da ‘Kıvır’ videosuna ilgi ve yorumların arttığı anlaşılıyor.​

Eminemler fena karıştı

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ve bir anda merak edilen bir isim oldu.

baykoltukcu arkadaşa sorun bakalım hiphop hangi müzik dalından esinlenilip türetilmiştir

beni mors etti arkadaşlar siz devam edin, ben kolalı kirlentlerime kafamı gömüp ağlamaya gidiyorum

Eminem haricinde 50 Cent ve Tupac bilirim. Bizde de Ceza ve Sagopa...

Geri