Rapçi Çakal kaza yaptı: Aracın önünde poz verdi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çakal ismiyle tanınan rapçi Emirhan Çakal, kaza yaptı.

O anları görüntüleyen başka bir kadın sürücü de anlık bir hatayla rapçinin kazalı aracına çarptı.

Çakal, "Böyle bir şey olamaz. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ben takla atıyordum, kadın beni çekerken geldi arabaya vurdu" dedi.

Rapçi, kazaya karışan isimlerle çekildiği fotoğrafı da "Ben, benim vurduğum abi, bana vuranlar" notuyla paylaştı.

Kaynak

unlu-rapci-cakal-kaza-yapti-aracin-onunde-poz-verdi-Wvb5o.png

unlu-rapci-cakal-kaza-yapti-aracin-onunde-poz-verdi-IZsMc.jpg

unlu-rapci-cakal-kaza-yapti-aracin-onunde-poz-verdi-8xoP6.jpg

unlu-rapci-cakal-kaza-yapti-aracin-onunde-poz-verdi-HU6pd.jpg

Soy isminin hakkini veren tek drill'ci

kdjd bu olaya çok güldüm:d Olayın taraflarının rahatlığı da beni çok eğlendirdi. Neyse bu olay sayesinde çakal’ı tanımış olduk:d

rapçi çakal'ı hiç bilmiyorum çünkü hilo'nun arada attığı keko rapçilerin içinde yoktu hiç... hatta başlığı okuyunca rapçi çakal diye adama hakaret ediliyor sanıverdim. son 10 yıldır dinlediğim tek rapçi serhadullah olabilir. bir de olduğum kişiye şükretmek için onurcan.

yerli plaka performansından sonra araba kazası… viral alsan böylesi denk gelmez. tebrikler çakal, en az o performans kadar güzel bir kaza olmuş, emeğinize sağlık. iyi forumlar.

Hakkaten o ne rahatlık ya.ddd
Ne yaptıysa Çakal, yumoş yumoş yapmış herkesi.

Kim olduğunu ben de bilmiyordum, haber sayesinde öğrenmiş olduk ya da daha önce denk geldiysem de çağrışım yapmadı.

O kadar samimi bi ortam oluşmuş ki hiç kaza yapmış gibi durmuyorlar jdkdjs normalde kazadan sonra birbirine sopalarla girişirdi bizim millet

Kazadan sonra olay çıkartmayarak sevenlerine, hayranlarına iyi örnek olmuş.

Olaylar karşısında tahmin edilir beklenen reaksiyonlar vardır. Siz başka bisey yapıyorsanız deli diyoruz.

Olaylar karşısında tahmin edilir beklenen reaksiyonlar vardır. Siz başka bisey yapıyorsanız deli diyoruz.
Ünlü olduğunu fark edince ilk sürücü tepki vermemiştir ve olaylar o şekilde ilerlemiş görünüyor.

Geri