Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eee biz ne yapalım o zaman adam gibi bi transfer daha yapamadık…. bizim beynimiz öldü…Muhammed Salah'ı düşünüyorum gözlerim kapalı...
(gelince rank önerebilirim anca suan beynim izin vermiyor)
1. Etkileşim ve İtibar Odaklı Rütbeler (Puan Sistemi)
Sadece mesaj yazana değil; beğeni alan, profil şarkısı/arkaplanı özelleştiren ve diğer üyelerle iyi geçinen kişilere otomatik unvanlar verilir.
- Yeni Yüz (0 - 50 Puan): Foruma yeni katılmış, kendisini tanıtan kitle.
- Müdavim (50 - 500 Puan): Her gün uğrayan, kahve/sohbet konularında sürekli aktif olan yerleşik üye.
- Popüler / Sevilen Simâ (500 - 2000 Puan): Mesajları çokça beğenilen, forumun "sevilen" ismi.
- Forumun Sesi (2000+ Puan): Neredeyse her gün online olan, anketler açan, topluluğu sürükleyen çekirdek kitle.
2. Oyunlaştırma (Gamification) ve Sosyal Rozetler
Sohbet forumlarında üyeler profillerini süslemeyi çok sever. Klasik rütbe yazısı yerine profil kartında parlayan rozetler aidiyeti artırır:
- ☕ Gece Kuşu Rozeti: Gece 00:00 ile 05:00 saatleri arasında belirli sayıda mesaj yazanlara verilir.
- 🎂 Yıl Dönümü Rozeti: Forumda 1., 2. veya 5. yılını dolduran emektarlara verilir.
- 🔥 Trend Topik Rozeti: Açtığı sohbet veya anket konusu 1000'den fazla hit alan üyeye verilir.
- 🤝 Arabulucu / Pozitif Üye: Hiç uyarı almayan, mesajlarında en çok olumlu reaksiyon (kalp, gülen yüz) alan kişilere verilir.
tek işe yarar özellik de oydu herhaldeRenk dışında ne işimize yarıyo ki bunlar. Ne güzel özel üyeydim ben kendi mesajlarımı istediğim zaman silip düzenleme hakkım vardı pehh