Ranklar hakkinda öneri hk.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Moderatör sistemi geri gels....amaaaannnn tamam

Matrix bir sistem.
Mesaj sayısına ve konu açma sayısına bağlı olarak iki kademeli olabilir. Birinci kademede mesaj sayısına göre ilk 3 rank, ikinci kademede konu sayısına göre son 3 rank.
Böylece; foruma katma değer sağlayan, konu açan üyelerin hakkı teslim edileceği gibi, forumu oyun dahi olsa mesajları ile canlı tutan üyeler de göz ardı edilmemiş olur.

Ben düz üye kaldığım sürece ne yaptığınızın bir önemi yok benim için.

Son olarak, özel üye saçmalığını tekrar aktif etmeyin.

Bence 40bin mesaj üzerindeki userler istedigi rengi seçme özgürlüğü olmalı mesela ben siyah renk istiyorum yetkisiz yetki sevmem .s Klaus nickinede siyah renk ne gider oyş ^55
Ranka gelince renklerde düzenleme olabilir elmas uyenin bi ustu rank geliceksede 50bin mesaj üzerine gelmeli renkler zaten mesaj sayısına göre belirleniyor yıllardır benmi yanlış biliyorum yoksa?

Valla ben forum sahibi olsam kimseye böyle bişey sormam okadar lüksüm de olsun yani istediğimi istediğim renk yaparım ve izlerim 😂

• Alkış
Tepkiler: RK
e dur daha 1 gün olmamış konuyu açalı, hemen karar veriyor.: )))

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bizim ciddili yorumumuz önemsenmiyor demek gırgır yapmak lazım ki dönüş alalım. Aha trip attım.

• sarılma
Tepkiler: RK
Hiç fark etmez 😏

Üyelik sıralamasının bu kadar kalabalık olması yorucu bence. Daha sade olabilir.
Yeni Üye (Çaylak) - Üye (Kıdemli) - Özel Üye/Uzman (Usta)

Mesaj sayıları ve konu açma durumlarına göre kriter konulabilir. Bu muhafazakar görüş.

Değişik bir kafa fikir verebilir;
1. Etkileşim ve İtibar Odaklı Rütbeler (Puan Sistemi)
Sadece mesaj yazana değil; beğeni alan, profil şarkısı/arkaplanı özelleştiren ve diğer üyelerle iyi geçinen kişilere otomatik unvanlar verilir.
  • Yeni Yüz (0 - 50 Puan): Foruma yeni katılmış, kendisini tanıtan kitle.
  • Müdavim (50 - 500 Puan): Her gün uğrayan, kahve/sohbet konularında sürekli aktif olan yerleşik üye.
  • Popüler / Sevilen Simâ (500 - 2000 Puan): Mesajları çokça beğenilen, forumun "sevilen" ismi.
  • Forumun Sesi (2000+ Puan): Neredeyse her gün online olan, anketler açan, topluluğu sürükleyen çekirdek kitle.

2. Oyunlaştırma (Gamification) ve Sosyal Rozetler
Sohbet forumlarında üyeler profillerini süslemeyi çok sever. Klasik rütbe yazısı yerine profil kartında parlayan rozetler aidiyeti artırır:
  • Gece Kuşu Rozeti: Gece 00:00 ile 05:00 saatleri arasında belirli sayıda mesaj yazanlara verilir.
  • 🎂 Yıl Dönümü Rozeti: Forumda 1., 2. veya 5. yılını dolduran emektarlara verilir.
  • 🔥 Trend Topik Rozeti: Açtığı sohbet veya anket konusu 1000'den fazla hit alan üyeye verilir.
  • 🤝 Arabulucu / Pozitif Üye: Hiç uyarı almayan, mesajlarında en çok olumlu reaksiyon (kalp, gülen yüz) alan kişilere verilir.

Renk dışında ne işimize yarıyo ki bunlar. Ne güzel özel üyeydim ben kendi mesajlarımı istediğim zaman silip düzenleme hakkım vardı pehh

Ben kendime özel nildoş rankı istiyorum @RK beycim🥰🦋 güzelliğimi yansıtan gözlerimi ortaya çıkartan uç uç uçuş uçuş 😂😂

Ay el birliğiyle adamı delirtcez 😂😂 şaka yapıyorum ama sen bana yap yine 😂😂

Geri