Sadece senin için geldiğimi biliyorsun değil mi..
Neyse.
Ben son günlerde Allah'ın en sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum. Neden mi? Çünkü senin gibi biriyle dost olmamı sağladı. Şimdi derler ki kısa sürede nasıl bir dostluktur.. Dost kavramını anlayamayan hiç kimse bilemez. her sevgiyi aşk zanneden aptallar da var vesselam. Hayatımın en zor günlerini geçirdiğim zaman bana destek olmak için çabalayan sen.. İyi geliyorsun. Herkes çekip gitti sevgilisi olduğu zaman. Yada ben mecbur kaldım çekip gittim. Ama biliyorum ki sen gitmeyeceksin.. Biliyorum ki sen değişmeyeceksin. Nereden biliyorsun diyenlere ise biliyorum işte.. Yarını düşünmediğimi, düşüncelerin nasıl değiştirileceği umurumda değil biliyorsun.
Önemli olan ne biliyor musunuz? Önemli olan intiharın eşiğinde sizin elinizden birinin tutması.. Özeldir kendisi hemde çok özel..
Başkalarını dinleyip?, ona yardım etmek için uğraşır. İçinde ki neyse dilinde ki de odur. Yapmacık değil. İnsanları iyi tanıyor. Kendisi ram bir fenomen olacak kişi :p
Bana iyi geliyoraun adam. Gece fenalaştığımı duyup, erken işe gideceği halde sabahın beşinde beni arayıp beni sakinleştirmek için uğraştı. Ve ben o gece dediğim şeyi yapmayı çok istiyordum. Öyle bunalmış ve öyle yalnız hissediyordum ki kendimi.. diyorum ya Allah bana onu gönderdi. İyi olduğumu anlayıp, öyle uyudu. Ve en önemlisi ameliyat olacağımı duyduğu zaman adresi alıp gelmek istediği.. yüreğini sevdiğim adam.. söylemen bile yeterli biliyorum musun?
Istanbul'a gelip üç kız arkadaş ev tutacağız. Mnejerim olabilirsin agahajsjs

Bundan sonra sen varsın. Beni yalnız bırakmadığın için, beni anlayıp, sabahlara kadar beni dinleyip, yardım ettiğin için çok teşekkür ederim.
İyi ki varsın güzel adam.