ÜSözlük Randius

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Ömür törpüsü, gıcık ve sinir bozucu olduğu çok oldu ancak kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum =)
Bazı mesajlarını içten içe desteklediğim de oldu .p

Görüşmemize saçı başı yeni uykudan uyanmış gibi pijamayla gelen üye:hih:
Istanbula gittiğimde göremediğim için çok üzüldüm, anneciğinin ellerinden pasta börek yiyecektim oysa ki :dyg:
Arada gıcıklık yapar ama küçük tontiş kardeşine yapmaz bilirim:gtr:
Şey bide artık evlense güzel olucak :asilkiz:

evlenmez o bu gidişle :D :D :D

başlarda acayip sinir olduğum için tartışmaya girdiğim sonradan kuzenimin arkadaşı olduğunu öğrenince fazla üstüne gitmeyim dedim :D bana diyor ama kendisi yenilgiyi kabullenemiyor çünkü konu da haklı olan benim en azından bunu forumda tanışıp buluşmalarından da anlayabiliyorum ya da forumda sohbet etmelerinden :lelele: yani yaptığıyla söylediği hiç uyuşmuyor artık kabullen kabullenmelisin :D eminim bana çok gıcık oluyor artı arada önemli bir şahsın tanıdık olması bana ayrı bir gıcıklık veriyor :D

Pek tanımıyorum ama sitede yorumlarına denk geliyorum orta yolu bulmaya çalışan mod :p

icerlenme, senin üye sözlügünün de popülaritesini arttirmaya geldim :p
cok cok zaman önce tanistim mesut'la. tek tük muhabbetlerimiz oldu, sonra samimiyetinin iyi yönde olduguna inanip sohbet ettim kendisiyle.
sicak kanli, iyi niyetli ve daima saygilidir kendisi. tarafindan kirildigimi hic hatirlamam bunca yillik tanismisligimizda.
bircok konuda yeteneklidir. futbol oynar, şarkı söyler, gezer tozar yapar iste bir seyler :p
annesiyle tanistigim ilk erkek olan arkadasim ayni zamanda :D cocukluk arkadaslarimi saymazsak yani.
umarim annen de iyidir meso, cok selam söyle öpüyorum ellerinden :D
simdilik bu kadar, bi ara yeniden gelecegim.

Kendisini Uzun zamandır tanıyorum.. (Yani forum aleminde) ama öyle sıcakkanlı birisi ki sanki öz abimmiş gibi geliyor bana sevdiği insanları asla ezdirtmez daima arkasında durur. Şuan burada olmamı sağlayanda kendisidir. İlk başlarda sohbet forumlarına ısınamasamda oyun bölümlerini görünce atlar gelirim. Sürekli konuşurum kendisiyle havadan sudan iyidir sohbeti çay demle keyfine bak o derece yani. Birazda çapkındır kendisi biz ona kendi aramızda Playboy diyoruz (Tayfa) halende deriz zaten, Yere bakan yürek bakan bir insandır 25 yaşında ama artık evlense iyi olur sanırım, İnşallah günün birinde ya forumdan yada reelden birilerini bulacak ben buna eminim. Araba almayı düşünüyorum dediydi bir gün tamam abi al dedim bende. (Hemen alacak sanki bende böyle saçmalarım arada) :D Alırsa ilk ben sürecem sonrasında yenge olursa şoforluklerinide yaparım no pırablım...

Güzel insan Jose Chilavert her daim yanımda ol, İstanbulu öğrenince gideceğim tek adrezsin bel ki kim bilir sende bende çoluk çocuğa karışırız o vakit Anneminde seninde ellerini öpmeye gelicem :cici:

Sadece senin için geldiğimi biliyorsun değil mi..
Neyse.
Ben son günlerde Allah'ın en sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum. Neden mi? Çünkü senin gibi biriyle dost olmamı sağladı. Şimdi derler ki kısa sürede nasıl bir dostluktur.. Dost kavramını anlayamayan hiç kimse bilemez. her sevgiyi aşk zanneden aptallar da var vesselam. Hayatımın en zor günlerini geçirdiğim zaman bana destek olmak için çabalayan sen.. İyi geliyorsun. Herkes çekip gitti sevgilisi olduğu zaman. Yada ben mecbur kaldım çekip gittim. Ama biliyorum ki sen gitmeyeceksin.. Biliyorum ki sen değişmeyeceksin. Nereden biliyorsun diyenlere ise biliyorum işte.. Yarını düşünmediğimi, düşüncelerin nasıl değiştirileceği umurumda değil biliyorsun.
Önemli olan ne biliyor musunuz? Önemli olan intiharın eşiğinde sizin elinizden birinin tutması.. Özeldir kendisi hemde çok özel..

Başkalarını dinleyip?, ona yardım etmek için uğraşır. İçinde ki neyse dilinde ki de odur. Yapmacık değil. İnsanları iyi tanıyor. Kendisi ram bir fenomen olacak kişi :p

Bana iyi geliyoraun adam. Gece fenalaştığımı duyup, erken işe gideceği halde sabahın beşinde beni arayıp beni sakinleştirmek için uğraştı. Ve ben o gece dediğim şeyi yapmayı çok istiyordum. Öyle bunalmış ve öyle yalnız hissediyordum ki kendimi.. diyorum ya Allah bana onu gönderdi. İyi olduğumu anlayıp, öyle uyudu. Ve en önemlisi ameliyat olacağımı duyduğu zaman adresi alıp gelmek istediği.. yüreğini sevdiğim adam.. söylemen bile yeterli biliyorum musun?

Istanbul'a gelip üç kız arkadaş ev tutacağız. Mnejerim olabilirsin agahajsjs :D
Bundan sonra sen varsın. Beni yalnız bırakmadığın için, beni anlayıp, sabahlara kadar beni dinleyip, yardım ettiğin için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsın güzel adam.

Beyfendi birine benziyo arada profil ziyareti de yapar :p modluk yakısmıs sana allah gönlüne göre versin :)

attıgım gollerı yakından taki ediyordum amarım
iyi iyi niyetli yetkilerini olum yönde kullanan
popisi kalkık deil egolarından arınmış yönetici
tanıdıkca yazarız kardes.:D

Yüzyüze görüştüğüm nadir forum adamlarından.
Valla hemen de kaynaştık iyi anlaştık.
Kendisini forumlarda kendimi bildim bileli olmasa da :D uzun zamandır tanıyorum.
Eskişehir'e gelmeni de bekliyorum en kısa zamanda haberin olsun.
Evet olm ciddi söyledim bunu atla gel. Ama atla uzun olur :P böğ.
Bu arada aveadan turkcelle geçtim bunu da ilk burdan söylüyorum sana :D :D

hacı bu adam 1 aydır üye sözlüğüme yaz diye başımın etini yiyo. hatta konusunu ben aççaktım da yogundum unuttum :T:

neyse mesut bu alanda en eski tanıdıklarımdandır herhalde :T: iyidir hoştur yakışıklıdır hızlıdır ama bi @resistance değil yine de ahahah.

canım arkadasım o benim :) melek gibi kalbi var
en iyisini en guzelini hakediyor
bende ki yerini bilir o :cici:

Tanismadik ama Cihan arada bahsediyor. Agresif ve alayci bir yapisi var. Guven telkin etmis Cihan'a buda bu ortamlarda oldukca zor. Tanidikca yazarim daha. :p

ben şimdi burda seni anlatayım sen foruk foruk uyu:hih:
2 günün hesabını da ayrıca alıcam senden :hi:
yeni tanıdım sevdim beğendim eniştem yaptım daha neee :zuha:
bildiği doğrudan şaşmayan inatçı huysuz agrasif biri işte ne diyim :D
şaka şaka diyeceğimi sanıyorsan yanılıyosun tamda öylesin :kiki:ama yinede erkeklerin yüz akısın işte :cici:mert doğru dürüst bir adamsın en önemlisi eniştemsin o kadar :srl:
tanıdığıma pişman olmayacağım insanların başında yani ilk sırada :D geliyorsun
hayırlısıyla düğün dernek kuralımda dım dım yar oynayalım :zuha: neyse gelirim yine ben hadi görüşürüz:hi::heyoo:

Mesut iyi çocuktur.Ne istediğini bilen,çalışkan ve istirarlıdır benim gözümde.
Hiç tanımadığı halde beni,doğum günümde yazdığı yorumla sevgimi kazanmıştır.
Ayrıca yardım sever olduğunu söylemek isterim.Bilimum turkcell işlerimde son günlerde başını çook şişiriyorum gıkını çıkarmıyor hallediyor.
Mutlu olmalı hemde gerçekten çok çok mutlu olmalı.Kimseye karşı olumsuz tavrını görmedim,buralarda olması gerekiyor her daim.Yorumlarıyla zaten kişiliğini belli ediyor Mesut. Ve yakışıklıdır da hani :p birgün görüşebilmek dileğiyle diyelim.
Çaylar benden pastalar senden delikanlı :cici:

Sevgiler olsun güzel yüreğine :srl:

Geri