ÜSözlük Randius

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Beni sevmez. Ama buralarda görmek ister. Olması gereken de bu zaten. Ortak müşterekte buluşmak için elinden geleni yapar.

Bu arkadas demisti ki niye gelmiyosun foruma, gel de bi renk kat vs bidi bidi..
Biz geldik hani siz nerdesiniz bayim :T:

Forumun yönetimde olan ağır toplarından. Genelde bir çok olaya objektif davranan, kendi kişisel düşüncelerini yansıtmayan adminlerden. Başarılar diliyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
silistre ile olan tartismalari ne tatliydi :) yazilarini okumaktan zevk aldigim bir kac kisiden biriydi.

Murat bunun da altini süpürmüş galibağ.

Yalandan role girip saçma sapan ve yapmacık cümleler kurmaktansa içimizi dökelim biraz buraya baya eskilerden beri tanıyorum yalan değil beraber kvk bile yürümüşlüğümüz var :D

her zaman her türlü ortama ayak uyduran bütün olayları kendi halinde halledebilen bir kraldır o hep gül MESUT BAŞKAN :)

Nazar bunlar hep nazar gelince bu kurşunlayalim seni kanki kunki..qq

değişik bir sevgi ve iletişim dili var; sürekli bir şeyleri ya yüzdeliyor ya yüzdeletiyor.dkfdjf, komik ve net çözüm :d şahane<3

1760511634654.png

1760511649711.png

merhameti ve vicdanı, karakterinin en öne çıkan tarafı. biraz inadı da ön plana çıkıyor ama şimdi konumuz o değil :d bir kere çok da çalışkan..... mesela beni mutlu etmek için çok çalışıyorfhjdhd genel olarak sevdiklerine karşı öyle. zeki, komik, eğlenceli, duygusal, güvenilir... seni tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsın. hep olmanı diliyorum:*

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri