ÜSözlük Randius

Konu sahibi son olarak 3940 gün önce görüldü
Tanışmıştık gibi,hatırlayamıyorum. :cici:

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk gördüğümde sürekli yönetime raporlar gönderip durması, forum işleri konusunda yüksek kapasiteli biri olduğunu düşündürdü. sonra yönetimde aramıza katıldı ve forumumuza ivme kazandıran, gözle görülür çalışmaları dikkatimizden kaçmıyor. kendisiyle daha sonradan kısa bi süreliğine pokemon go ile yollarımız kesişse de asıl bağlantıyı halısaha takımımızla ilgili attığı adımlar sayesinde kurduk.

teorik o-olarak bakıldığında kolay gibi görünen ama pratikte oldukça zor ve kafa isteyen bir organizasyonu son derece başarılı bir şekilde yürüten üye. bizleri topladı bir araya getirdi ve bir anlamda hayatlarımıza olumlu dokunuşlar yapmış oldu.
düşünsenize istanbulun her bölgesinden gelen üyelere tek tek buluşma noktalarına nasıl geleceğini tarif ediyorsunuz, herkes için uygun yer ve zaman ayarlaması yapmaya çalışıyorsunuz vs. gerçekten organizasyon başarısı ve bütün bu olumlu yönleriyle beraber hiç bir egoist tutum sergilemeyen, kompleksleri olmayan, kaprisleri olmayan şeker gibi adam.

yorumları, paylaşımları, kişiliği, insanlığı, arkadaşlığı tartışılmaz. onu tanıdığım için çok seviniyorum

Yaratıcı çabasından bahsetmek yetmez ..
Özverili ve bütün bu ozverisinden sonra üste bide eşitlikçi ..
Hicbiseyi kendisi yada herhangi biri için daha kolay yapmayı düşünmedi bile..
Herkes için en uygunu sağlama çabasıyla kaptanlığını tartışmasız bir noktaya getirdi.
Guleryuzlu zeki ve güvenilir ..
Güvenilirliginin altını çizmek isterim .

10 Numara Adam

büyük kaptan.

forumsal ft'nin hem kurucusu, hem manageri, hem başkanı, hem teknik direktörü hem de kaptanı.

jc#10! :soccer: :alkis:

duruşunu ve yorumlarını severim tarafsız bir bakış açısı vardır nerde ne yapması gerektiğini bilen ve Statham abimize benzettiğim bir arkadaşımız :)

Bakınız kavak ağacı. Boyu ile değil tabi. Kavak ağacı kökleri itibari ile, Doğadaki farklı cins ağaçlara en iyi uyum sağlayan ve etrafındaki ağaçları kendisine uyuşturan bir ağaç gibi saygı değer abimiz. "Futbol bahane buluşma şahane" diyerek, yada demeyerek ben uydurmuşken hazır uymuşken diyim abicim çok beğendik buluşma için gösterdiğin öz veriyi. Daha daha iyi organizasyonlar için bekliyoruz!

adam forum için bir şeyler yapıp, çabalıyor. helal olsun takdir edilesi. organizasyon şirketim olsa müdür yaparım.

mesut bu forumda belki kimselerin başaramadığı birşeyi başardı güzel bir etkinlikle hepimizi bir araya topladı omuz omuza olduk hep beraber güldük eğlendik ter bile döktük.
sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım dostum oldu benim için.
güzel yemek yaptığını da gördük iddasını kanıtlamasını ve bi akşam forumsalfutbol ekibine özel yemek düzenlemesini talep ediyorum :D

Bana her konu da yardımcı olan kişilerden mesut sorun varsa bi şekilde orta yolu bulmaya çalışıyor ve nişanlı sanırım seneye evlilik yolu göründü kendisine hep mutlu ve huzurlu olması dileğimle.:cici:

Gormeyeli fenomen olmus. Yorumlarin cogunu okudum bi ovguler, bi yere goge sigdiramamalar..Hayret, niye triplerinden bahseden olmamis .p
Saka bi yana senin gibi bi arkadasi olan cok sansli olmali : )

çok popülermiş bir buçuk yıldır burdayım çok az rastladım. belki benim girmeyişimdendir.
gıcık olmadığım üyeler arasında :p

Dun gece bir yazi okudum yazma geregi hissettim. Sormuslar kendisine ''sen necisin ? ''FetuCU musun, AtaturkCU musun, AkCi misin gibi bir sey yanar doner vs denmis. Herkesin birseyCi oldugu yerde sadece insan, sadece musluman, sadece vicdaninin sesini dinleyen biri bence. Birileri gibi Ci,cu eklerine olumune baglanip, at gozlugunu cikarmadan yasamiyor. Hal boyle olunca tabi, insanlarin garibine gidiyor, cunki birsey Ci degilsin, bir gay'in tanisma teklifini kibarca red edicek kadar nazik, silistre'nin yazilarina her defasinda cevap verecek kadar sabirli, surekli derdim varli konu acan arkadasa bikmadan usanmadan ciddiye alip cevap verecek kadar yardimsever, forumda tanistigi insanlari evinde misafir edecek kadar da misafirperver. Bence cok net bir insan, gerek insan iliskilerinde gerek dusuncelerinde. Diyeceklerim bu kadar,icimde kalmasin dedim :D

Çok tanımıyorum. Sanırım sessiz, sakin, kendi halinde üyelerden. Birileri ile tartıştığını görmedim, yada bana denk gelmedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çekilmez adamın biridir :P Ben Mesut ile her gün beraber olduğum için çok şey yazabilirim buraya. O yüzden biraz düşünüp, süzgeçten geçirip yazacağım. :D DA DA DANNN ÇOK YAKINDA!

Geri