ÜSözlük Randius

Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
Sonunda geldiiiin,hiç gitme buralardan abi ya (:
Gör bak insanlar senden sonra nasıl değişti

Kasmıyor bence dozajında özgüveni var.

Kendisini yeni görüyorum forumda ama eskilerdenmiş belli : ) yorumları okuyarak geldim ama kendisi hakkında pek bilgi edinemedim sanırım sadece adının Mesut oludğunu öğrendim şuan. Azimli biri forum için uğraştığını görüyorum. Yorumlarını çok görmedim güncel konularda ama denk gelirim herhalde o zaman yine yazarım.

Bir ara mavi temalı ergenlerin takıldığı bir forum üzerindeydiniz değilmi ? bende nereden tanıyordum diyordum. Orada da benim kullanıcı adımdan birisi var açıkçası kullanıcı adı da hoşuma gittiğinden ötürü kullanıyorum. Burasını daha önce de görmüştüm ancak oradan ayrılanların gelip burada sohbet ettiklerini bilmiyordum bence böylesi daha iyi olmuş hit'i yüksek bir forum burası, forum anlayışının kaybolup gittiği şu günlerde mücevher olarak nitelendirebiliriz forumsal'ı oradan tanıdığım kadarıyla iyi bilirim, bilmediklerim bende kalsın. :)

tanımıorum ama anlattıkları ve yazılarından kafamda şu şekilde canlanıyor görüntüsü
alfred-gif.gif

Mesut'un tekrar geleceğini düşünmüyordum.Nezaketli ve saygılı biri.Gördüğüme sevindim tekrar hos geldin

İmzasına rumuzunun reklamını yapan mod. Beni anlatın, beni yazın, beni çizin der misali :)

Bir daha geleceğini düşünmeyenlerden biride bendim. İmkansız diyordum artık.
Ama iyi ki geldiii

Detayci ozverili yaptigi ise emek veren birisi severim oyle insanlari

rabbim mutlu etsin daima :tatlı:

Moderatör tarafında düzenlendi:
raporlarından kurtulduk :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri