Ramazan’da kilo alanlardan mısınız kilo verenlerden mi?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Hepimiz oruç tutmuyoruz ama oruç tutanları ağzında genel bir söylem olur hep “ Ramazan’da hep kilo alırım/veririm” gibi
Peki sen hangisinin?

bol bol yüzüyoruz napalım dikkat etmeye çalışıyoruz bremin

Ramazanda alıp vermeyi sevmiyorum açıkcası.​
Sağlıksız.​

çok enteresandır ki 4kg vermişim yememe rağmen hemde

Oruç tutmuyorum da ben birkaç aydır baya bi kilo verdim.

Ramazan dan değil de evde yatmaktan bıngıl bıngılım

@Kitai Ramazan bir süreçtir, eylemin kendisi degil. O süreç içerisinde kilomuzda biz diğerleri de değişiklik yaşayabiliyoruz. :) *Kalkıp herkesin msjını alıntılamışsınız buranın ahlak polisi de sizsiniz sanırım Bir daha nerede ne yorum yapacağım konusunda karışmamanız üzere sizi uyarıyorum.

@Kitai Ramazan bir süreçtir, eylemin kendisi degil. O süreç içerisinde kilomuzda biz diğerleri de değişiklik yaşayabiliyoruz. :) *Kalkıp herkesin msjını alıntılamışsınız buranın ahlak polisi de sizsiniz sanırım Bir daha nerede ne yorum yapacağım konusunda karışmamanız üzere sizi uyarıyorum.
Senin kitabında Ramazan diye bir süreç yok. Ramazan oruç ayıdır, tek özelliği budur ve alkolikleri ilgilendirmez. Bu başlık Oruç tutanlar için açılmış, Alkol içenlerin nasıl alkol içtiğini belirtmesi için değil. Gidin saygısızlığınızı başka konularda yapın. İslamın değerlerini aşağılamayı kesin. Değerlerimin aşağılanmasına izin vermem. Beni uyarma, yapacağını yap. Ve gerçek karakterini ortaya koy. Oynamayı bırak.

İçtiğim bilgisiyle siz neden aşağılanıyorsunuz :D mevzu islamiyet ve insanın değerleriyse açarım ağzımı karışır ortalık ki hiç açmadım bile. Oruç tutmayanlar konuya giremez tavrıyla bu kadar tutarsız ve komik olmanızı da kutlarım, sandığı kadar entelektüel olmayan emrenin dramı konuma yaptığınız efsane alaka içeren yorum geliyor aklıma, harika değil mi bu profil üzerinden inanç ahkamı kesmek masumiyet rolleri? Ben bu polemiği kesiyorum bu zihniyet her yerde zaten bana daha dişli ve mantıklı birileri lazım artık. :)

Geri