Sözlük Ramazan süresince 1 ay hayatın durması

Sözlük
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Tüm sosyal aktiviteler duruyor. Neden?
Adama diyorum bisiklet? Yok diyor oruç tutacam. Halı saha iptal, basket iptal. Ramazan geçsin öyle..Neden kardeş? Cennetten köşe kapmak için 1 ayın mı var sadece?

Tüm sosyal aktiviteler duruyor. Neden?
Adama diyorum bisiklet? Yok diyor oruç tutacam. Halı saha iptal, basket iptal. Ramazan geçsin öyle..Neden kardeş? Cennetten köşe kapmak için 1 ayın mı var sadece?

Aktiviteleri yapan da yapmayan da kendine, sen niye dertlendin bu kadar :d

Ayrica, her zamankinden kat kat sevap point kazanma sansini tepecek de degiliz yani, uyanik olcan biraz :D

Aktiviteleri yapan da yapmayan da kendine, sen niye dertlendin bu kadar :d

Ayrica, her zamankinden kat kat sevap point kazanma sansini tepecek de degiliz yani, uyanik olcan biraz :D
Yoıoooookkk öyle değil ya yalnız kalıyorum baksana ekürüler iptal tek tek. İsyanım bunadır.
Sevap pointe gerek yok ya akşama viski point varken ^92

o zaman nihat hatipoğlunu dinlemeye gidelim de ? Ajnxjs

Ister istemez duruyo

Enerji olmuyo oyle eskisi gibi o yuzden

Nolsun mesela
Şehir meydanının ortasında direk dansı mı yapsınlar…
Her yer açık burada. Değişen bir şey yok.

E zaten ramazanın amaçlarından biri bu; yavaşlamak. Hayatın ritmini azaltmak, durulmak ve dinlenmek. Çok doğal. Günlerim bebişimden dolayı çok hızlı bu aralar ama bekarken ramazanın en sevdiğim yönü buydu; yavaşlamaktan, hariç kalmaktan doğan iç huzur. Senede 1 ay insan yaşamında hiçbir şey, sonra zaten maç da yaparsınız, spora da gidersiniz, ne bileyim ay. 1 ay müsaade et çociklire

Öyle ağır aktivitiler yapmak iyi değil, kan şekeri düştüğü için baş dönmesi oluyor.​

Geri