Heisenberg
Altın Üye
Sormayın ya onu nasıl yaptım bende şaşkınımyoutube saolsun fjfjfjfjf annemin gözleri yaşlı idi görseli görünce
Ekli dosyayı görüntüle 3970
adres veriyim mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sormayın ya onu nasıl yaptım bende şaşkınımyoutube saolsun fjfjfjfjf annemin gözleri yaşlı idi görseli görünce
Ekli dosyayı görüntüle 3970
Nö nö bir kere olur o denedik yapabildiğimi öğrendim bu kadar heyecan yeteradres veriyim mi![]()
Nö nö bir kere olur o denedik yapabildiğimi öğrendim bu kadar heyecan yeter![]()
:=)))) napalım pide yapmayı fırıncılardan öğrenicek değiliz:=)Fırıncıların ekmeğine taş koymayın![]()
Evde Ramazan Pidesi
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yumurta akı
1 paket kuru maya veya yaş mayada kullanabilirsiniz.
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı şeker
Alabildiğince un ama çok sert olmucak hamurunuz çok yumuşak bi kıvam elde etmelisiniz...
Üstü için;
Susam ve çorek otu ve yumurtanın sarısını süt veya yoğurtla çırpıp üstüne süruyoruZ.
200 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dk pişiriyoruz.
Evde Ramazan Pidesi
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yumurta akı
1 paket kuru maya veya yaş mayada kullanabilirsiniz.
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı şeker
Alabildiğince un ama çok sert olmucak hamurunuz çok yumuşak bi kıvam elde etmelisiniz...
Üstü için;
Susam ve çorek otu ve yumurtanın sarısını süt veya yoğurtla çırpıp üstüne süruyoruZ.
200 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dk pişiriyoruz.
Kaynakkk: Annemmmmm bebeğim canım benimm demek çok isterdim ama boynuz kulağı geçti;)Kaynak olarak Annem diye belirtsene lknnhsvcflcfc