Ramazan Pidesi Ne Kadar Oldu? 2026 Ramazan Pidesi Fiyatları.

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
ft9KaAF.md.jpg

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesine bu yıl yüzde 23 zam yapıldığını açıkladı. Peki, Ramazan pidesi ne kadar oldu? 2026 Ramazan pidesi fiyatları...

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Peki, Ramazan pidesi ne kadar oldu? 2026 Ramazan pidesi fiyatları

RAMAZAN PİDESİ NE KADAR OLDU?​

İbrahim Balcı, “Bu sene 19 Şubat'ta başlayacak olan ramazan ayında ramazan pidesi fiyatı geçen seneye oranla yüzde 23 artışla kilogramı 100 lira olarak satışa sunulacak. Büyükşehirlerde 250 gram pide İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 25 liradan satışa sunulacak, 350 gram ise 35 TL olacak” dedi.

EKMEK FİYATLARINDA ŞİMDİLİK DEĞİŞİKLİK YOK​

Öte yandan Balcı, ekmek fiyatlarında şu aşamada herhangi bir artış olmadığını vurguladı. Ekmek fiyatlarının mart ayı sonunda yeniden değerlendirileceğini belirten Balcı, bu süreçte Ticaret Bakanlığı ile birlikte hareket edileceğini söyledi.

KAYNAK

azıcık susam ve yumurta ekleyip belirledikleri fiyata bak. mübarek aya yakışan bir hareket.

Hiç yemesem sormam yani ne biliyim bi numarası yok. Tandır ekmeğinden devam.

yumurtalıyla yumurtasız arasındaki farkı bir ben mi anlamıyorum aynı pideyi yumurtalı yumurtasız diye ayrı satıyorlar tad olarak farkı asla yok

Evde yaparım ve 2 katı masraf ederim fkkfkf
Bir deneyeceğim ben evde
Ramazan ayı ve oruç tutmanın en güzel yanı şüphesiz ki pideeeee <3

yumurtalıyla yumurtasız arasındaki farkı bir ben mi anlamıyorum aynı pideyi yumurtalı yumurtasız diye ayrı satıyorlar tad olarak farkı asla yok
ıkwqjekjswkje nasıl yok beeeeeeeee sizin orda cimriler demek yumurta sürmüyorlar:p

Beyaz ekmekten uzak durun yemeyin daha iyi.

bir
ıkwqjekjswkje nasıl yok beeeeeeeee sizin orda cimriler demek yumurta sürmüyorlar:p

sen ramazanda yap ben yol üstü yarmayı da alıp sana misafirliğe gelirim
@Yarmagül yalnız ev hediyesi olarak rakı votka falan alma ramazan günü günaha girmeyelim aklına başka bişey gelmez çünkü

bir

@Yarmagül yalnız ev hediyesi olarak rakı votka falan alma ramazan günü günaha girmeyelim aklına başka bişey gelmez çünkü
hahaha annem döver vallahi :D
ramazanda yarmayı kapatıyoruz:p

bir

Ramazandan sonra hayırlı olsun deriz.....
votka ne be viski alırım ayıpsın sjxndj
IMG_3634.jpeg

hahaha annem döver vallahi :D
ramazanda yarmayı kapatıyoruz:p
ayarlarımla oynayabilirsiniz :/

Geri