ibadeath
Elmas Üye
Dikkat et baklavayı fazla kaçırmaKoçum ben her bayramı kutlarım ama sorumluluklarını üstlenmem. Mesela paskalya bayramınıda kutladım, eğlendim,..... ama asla dini sorumluluğu üstlenmedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dikkat et baklavayı fazla kaçırmaKoçum ben her bayramı kutlarım ama sorumluluklarını üstlenmem. Mesela paskalya bayramınıda kutladım, eğlendim,..... ama asla dini sorumluluğu üstlenmedim.
Yok iba ne baklavasıı, burada,şeker dahi vermiyorlar. Yarın arkadaşlarla akşama buluşuyoruz. Gideceğimiz yer seni açmaz ama.Dikkat et baklavayı fazla kaçırma
Tamam da bunca gündem arasında onları mı takip ettin ta gurbet ellerde.. bunlar hep en baştan beri hükümetin adamları, Tayyip Bey'in himayesinde. Meral görevini yaptı, kenara çekilip ödülünü bekliyor artık.Ben de dilerim Cafom.
Bahceli demis iste...
Kapat cile kapisini cafo.ddddTamam da bunca gündem arasında onları mı takip ettin ta gurbet ellerde.. bunlar hep en baştan beri hükümetin adamları, Tayyip Bey'in himayesinde. Meral görevini yaptı, kenara çekilip ödülünü bekliyor artık.
Neyse biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak, bu boş işleri bırakıp.. genç, çıtır, yakışıklı, zengin, centilmen, seksi ve hafifçe kaslı olduğumu bilemeyenler var.
Yavru terminator o
Bayramda misafirlere protein tozu ikram ettim, afiyet...
Bilio musun,beklerim senden böyle bir hareket.Bayramda misafirlere protein tozu ikram ettim, afiyet...
Biliyorum Sürim.:dBilio musun,beklerim senden böyle bir hareket.