Rakıyı Çayla içmek

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
daha çok içmek istenildiğinde araya serpiştirilen bir iki bardak çay gibisi yoktur.hem sarhoşluğu azaltır hem ertresi gün yaşanacak sıkıntıları.bir nevi ertesi gün hapı diyebiliriz :))

Geçtiğimiz haftalarda forumda bir konuda görmüştüm bu fikri, reelde ki arkadaşlarımla (şef ahçılar, somelierler vs) bir süre tartıştık bunu..
Genelde bilinen bir durummuş.. Daha dayanıklı hale getiriyormuş kişiyi rakıya..

Çok uzun sohbet masasında ara durak gibi iyi gelir:).

Herşey mezesiyle güzeldir.

Myself kaptandan duydum bende geçen gün ama hiç denemedim karıştırırarak içmemek lazım bana göre alkolü..

10 bardak rakıdan sonra 2 bardak çay içerim, 10 bardak daha rakı içerim arkasından. İnsanı dayanıklı hale getirir.

Milkshake'nin icine sogan dogramak gibi igrenc bi fikir olsa gerek.

o kadar uğraşmayın
masaya oturduğunuz da baktınız hep sünger gibi adamlar var yıhılacaksınız
başgan rahıya başlamadan hemen önce az bişey zeytinyağını için az bişey ama
rahıdan bi duble sek bi şekilde vurup yarım saat yada daha az bi süre hiç içmeyin ki mideniz biraz dinlenip rahıyı benimsesin
bu süre zarfı içerisinde yarım ekmekle beraber yağı bol olan bir mezeyi götürüyoruz ki alt tarafımız dolsun, üstten gelecekler ayahta galmasın.
rahıyıda eğer ortam da fazla içecekseniz sek başlayıp milletin gafayı yakalama oranına göre suluya dönün ağardan takılın yudum yudum kimseye çaktırmadan.
bide eğer rahı içiyosanız şalgam la için.

Rakidan sonra , alirim bi bardak

Çayın yanına gidecek en güzel şey muhabbettir. İnce belli bardakta, sıcak ve demli içilir çay. Yanına başka bir şeye ihtiyaç yoktur

Araz bir bardak çay alayım lütfen:p

Meyhanede olabilen bi durum ama modernlesmis mekanlarda absurt gprulebilecek bir durum bence.

Geri