Rakı

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hiçbir zaman alkollü içecek tüketmenin neyi çözdüğünü anlayamamışımdır. Belki de benim kafam kalın, bilemiyorum.

Senelerce sigara bağımlısıydım, kurtuldum ve benim için yeni bir bahar başladı. Şimdilerde ise hayatımın belkide en önemli/verimli kısmında bir şeylerin tiryakisi olmamanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyorum.

Allah başta sigara olmak üzere tüm kötü alışkanlığı olan kişilere elzem yardım etsin.

Hiçbir zaman alkollü içecek tüketmenin neyi çözdüğünü anlayamamışımdır. Belki de benim kafam kalın, bilemiyorum.

Senelerce sigara bağımlısıydım, kurtuldum ve benim için yeni bir bahar başladı. Şimdilerde ise hayatımın belkide en önemli/verimli kısmında bir şeylerin tiryakisi olmamanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyorum.

Allah başta sigara olmak üzere tüm kötü alışkanlığı olan kişilere elzem yardım etsin.

bir şeyleri çözmek için içilmez sadece. kötülük de göreceli bir kavram. iyisi mi sen bırak kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.

bir şeyleri çözmek için içilmez sadece. kötülük de göreceli bir kavram. iyisi mi sen bırak kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.

Sen öyle bir iç ki giden kervan geri gelsin, uçan kuş yere düşsün olur mu!

Son düzenleme:
Dünya'nın en güzel ikinci şeyi olan alkol (birincisi kumar oynamak) denildiği zaman akla gelen ilk şey rakı:) içtikçe güzelleşiyor insan. Ayrıca Amerika'da ki araştırmaya göre alkol için insanların ömürleri daha uzun oluyormuş. Sağlıklı bir şey yani arkadaşlar tavsiye edilir.

Biri Rakı mı Dedi ?

Dost ile İçilir. Adam İşidir Rakı İçmek .

Ayrıca Rakı İçen Kadınlar Aşk Kokar .

Ramazan bitince ayık gezmeyeceğim sanırım. Getirin laaağn boğmayı. En üzümünden. ^^ 1-2 yıl toprak altında bekletilmişse offf..

Rakı = Dedem, küçüklükten kokusuna o kadar aşinayım ki hayatımda bir yudum içmemiş olmama rağmen müptelası dan önce kokusunu alırım.

Bu forum resmen rakı kokuyor! Hele anlık konusuna girince art arda rakı bardaklarını görünce kusasım geliyor. Rakının edebiyatını da sevmem kendisini de.

Isar_Highway_%281%29.jpg

Geri