Rakı içen kadın edebiyatı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bıkkınlık veren, iç şişmelerine neden olan çay edebiyatından sonra ortaya çıkan başka bir saçmalık.
Tamam, vakti zamanında birkaç kişi üretti, yazdı, çizdi, hakkını da verdi ama yeter bu kadarı.
Yok efendim rakı içen kadın şöyle sever, rakı içen kadın candır, rakı içen kadın adap bilir vs gibi sözümona 1800'lü Rus romanlarından fırlamış bir izlenim yaratma çabası nedendir?
Rakı içen kadın can filan değildir, belki de maldır kim bilir?
Velhasılkelam, biraz daha izlenimlerimi aktarmak adına olay döngüsünü şöyle açıklayayım;
Rakı doldurulur, içmese de sigara yakılır, fotoğraf çektirilir, çeşitli efektlerle klasik bir hava katılır, instagramda paylaşılır, altına da Can Yücel’den yada Neyzen'den bir şeyler paylaşılır. Eğer kuyruk acısı olan bir kezbansa altına aduket hissini yaşatacak birkaç "içiyorum evet, ama şerefine değil şerefsizliğine!!1!" türevlerinde sözler paylaşılır. Ve ardından kapanış. En azından 20 like garanti!
Boş beleş romantizm bir yerden sonra kabak tadı veriyor.
Neyse, şimdi depresyon kazağını giyip gelirler buralara. Linç etmeye filan kalkarlar. Filtre kahve, rakı, yağmur, Bukowski, şiir sokakta filan...

Bu edebiyat hala var mı ?

Valla ben rakıyı ayda yılda bir içiyorum, malum öğrenci için pahalı. Ee zaman zaman içince böyle storylerde falan paylaşıyorum. Adap bilmem. Ağzımla içmem. Kafayı çabuk bulurum. Bütün eski sevgililerime seni özledim diye mesaj atarım. Geri dönenler üzerinden yürürüm. Gevşeğim bu rakı edebiyatçıları için.
Bir maviye bir rakıya bir de çaya yüklediğiniz anlamlardan iğreniyorum söyleyeceklerim bu kadar, teşeke.

Hmm...Söylenecek çok şey var aslında.
Konuyu sevdim ancak; yazıda bahsi geçen kahraman kadın değil rakı olmuş.
Başkahraman kadın olsaydı bambaşka bir yazı olacaktı :/

Turgut Uyar unutulmus :) tamam katiliyorum ama kategori "tumblr girls"
"raki icen kadin degil. Raki icen kadin dinazor "mina Urgan" dir.
"raki icen kezban ise ortalikda dolanan damarci raki edebiyatinin salak bir incisidir" sadece

Bkz: Rakı içen kadın..

Sevilir efendim diğer içkileri içen kadından bir farkı yoktur aslında alkolü cinsiyete göre tüketen değil zevk için içen kadındır..

Japonlar'da "sake icen kadin "
ya da Yunanlilar'da "uzo" icen kadin kavramlari var mi acaba

muhtemel o ojeli parmaklarla rakı bardağını kaldırırken çekilen ve altına edebiyat döşenilen foticikler
pöfsss

bi de çayın edebiyatını yapan adam var.yaa bırak edebiyatını ben çayın sanatını yaparım sanatını

Geri