Rakı candır, diyen Türk Kızı

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Muhtemelen kırodur, olmayan versiyonunu görmedim. Hârika şarkı söylediğini zannedip, önüne gelene küfreder, gecenin sonunda da muhtemelen kusar. Bir de büyük ihtimal balık etlidir. Yoksa o kadar rakı nereye gidecek :p

Bu nasıl bir konu olmuş böyle. Adam içtiğiniz içkiden karakter, ve fenotip tayini yapıyor arkadaşlar.
Konuyu açan kesin rakı masasındaki kadına aşık olup yüz bulamadı, bu da benim iddiam olsun ajsjdjkfkf

Vayy ben dun gece ictim tumevarim yontemine uymuyorum cunku kafam hos oldu biraz normal zamanda sarki soyledigim icin ictigimde o ihtiyac dogmadi.
Bi kere Raki icen ama agziyla icen Türk kizi candir siddetle kınıyorum seni :D

Şöyle karşımda rakı bardağını tokuşturup şerefe diyen, içmesini bilen rakı seven bir kız düşerse masama kanım bir başka kaynar ona :)

Bu elemana raki masasinda iyi davrnmamislar sanirim. Kizlar hanginiz uzdunuz arkadaşı?

Hee tanim yapcaktik : eksiden arak konu basligi

Rakı candır diyen Türk kızı, rakı candır diyen Türk kızıdır. krosunu görmedim hiç.

konuyu açan arkadaş iyice saçmalamış.
Lan oğlum latteyle filan yürümez o işler bize rakı içen hatun lazım lafı boşunamı söylenmiş.
Rakı içen hatun candır can.
Müzeyyen Senar çalar karşılıklı oturup muhabbetin dibine vurursun.
Hele üçüncü kadehten sonra gülmeye başlayıp o gamzeleri çıkar ya tamam işte o an mutluluğun fotoğrafı

o türk kızı var ya o türk kızı, o başlık var ya o başlık....
ne bu türk kızının günahı allaam dedirten başlık.

eskiden olsa ooo süper derdim ama artık kullanmıyorum be canısı rakı içen kız işime yaramaz artık malesef :D

rakı sofrasının belirli bir adabı vardır. bu adama uygun olduğu sürece hiç bir sorun yok.

Dolapta kavun var gelirken rakı al diyen hatun daha bi candır.

Elimi sallasam ellisi ama gönlümün istediği abdestlisi ;) asgksgksk

rakı candır diyen türk kızlarının bazıları , erkeklerden daha sağlam içebiliyor
ve rakı günahtır günah . can değil , haram lan o

Geri