Rakı candır, diyen Türk Kızı

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Pisliktir, iğrenç, alkolik, kendini bilmez, hafif kadındırsşdlaşsika dememi bekleyenler olmuş olabilir ama rakı candır evet kıroyum, param da var. İçip içip ona buna salçada oluyorum. Sesimide güzel sanıyorum. Kime ne?

Karaciğer hastalıkları ve sirozda candır, harikadır, süperdir diyebilecek mi acaba?
Ya da alkol yüzünden olan kadına şiddeti savunabilecek mi? Trafik kazalarını savunabilecek mi? Batan aileleri, yıkılan yuvaları, bitmiş hayatları da savunabilecek midir?

Ben İzmirliyim. Türkiye'nin en çok alkol tüketilen şehirlerinden birisidir. Buna rağmen hep nefret ettim alkolden. Hep saçma buldum. İnsanlar çağdaşlık ile sarhoş ve ayyaş olmayı birbirine karıştırıyorlar. Akıl ve bilinç en değerli şeylerden birisidir. Alkolü savunanlar aynı zamanda akıl ve bilim düşmanıdırlar.

İnsanın muhacir sevdiği olunca rakı da sever şarap ta. Karşılıklı oturup içilir şarkılar söylenir nedense hep eve taşıyan kisi ben oluyorum. Hic içip içip agladigimi kustugumu falan hatirlamam.

Bekarlara duyrulur ben de muyacirim dedemin dedesi ta şeyden göç etmiş, baya uzaktan yani.

Yakşamlar.

illa kızları bişeyle şeyetceksiniz
yapmayın öyle şeyler

Ben hep kusarım.

Muhabbetimin hoşluğu da tek dubleden sonra kalmaz.

Kimin neyi yerdiği, övdüğü hiç belli değil. Muhacir sevgilide bir hikmet var ama.

Her başlığa sevgilisi ile övündüğü içerikler giren insan, çok tatlış.

Hiç sarhoş çekemem. :D

Kendi yazdığıma beğeni vermek istiyorum olmuyor

rakı içen kız ayıdır ayı yazmışım lsdkfjsklfjs hâlâ aynı fikirdeyim xd

Diyebilir. Bence can olan portakal suyudur.

Herhangi bir kötülüğünü görmediğim kızdır ancak şu story için masadakilere 10-15 dakika bir şeyler yedirip içirmeme huyundan vazgeçsin. Çek bir foto bitsin ablacığım. 987765654 fotoya ne hacet?

Geri