Rakı candır, diyen Türk Kızı

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
orda burda içip içip kafayı güzelleştirip, ona buna sarkıp kendini adam sanandan, daha insandır!
Rakı candır, o masaya can bildiğinle oturduğunda sohbeti baldır :şirine:
herkesle içilmez zaten, kızı erkeği yoktur, can dediğin gibi can'ı vardır :dyg:

miller içen mıymıy kıza yeğdir. nerede içeceğini, nerede bırakacağını bilir.

Rakı içmeyi ve içeni seviyordur, başka bir artısı olmaz.

İçip sarhoş oluyorsa günah içip sarhoş olmuyorsa yine günah -_-

Konuyu açan büyük hakaret etmiş bana! fgjkbhfg. İçmeyi bilmeyenlere denk geldin diye amma tatava yapmışsın.

Bence bu Aşka Sıfır arkadaşın ağır psikolojik sorunları var. Birkaç konusuna denk geldim de hep hatunlara giydirmiş canını çok yakmış bizim Türk kızları e aferin onlara şjşjkjlhj rakı içen bir dişi olarak ne balık etliyim ne sesim kötü ne de olur olmadık yerde küfür ederim. İçmesini, içerken keyif almasını bilenlerdenim.

Ojeye üfürün yahu

Bira, şarap gibi fazla damıtılmayan içeceklere hassasiyeti olan biri olarak, rakı veya votka gibi bildiğim kadarıyla en az 3 kez damıtılan içkileri sevmem çok doğal diye düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaşa göre muhtemelen kıroyum ve sesimin güzel olduğunu falan zannediyorum.
Büyük ihtimalle balık etliyim ve gecenin sonunda kusuyorum.
Söyleyeceklerim bu kadardı, evet, rakı güzeldir.
Ha bir de "rakı sevmeyen kadın, kadın değildir" tarzı söylemlerin asla arkasında değilim.
Her zaman söylediğim ve söyleyeceğim gibi "rahat verin tercihleri sizden farklı olan insanlara, salın ya hu!"

Alkol kullanmıyorum. Yalnız ilk mesajdaki kafaya gel. :D
Hiç rakı candır diyen kadın görmedim ben.

Karşına Oturup mavi gözleriyle seni süzerek rakıyı dudaklarında yuvarlayan bir kadına denk gelırsen ,
İşte sarhosluk neymıs o zaman anlarsın

Cıkar mekanın camına tüm sehre

Allahını seven beni bir silksin diye bagırırsında , iş işten geçmiş olur
aşk vurmustur doksana ..

Alakası yok..
oturup adam gibi rakısını içen, ben içiyorum diyen adamı aşağıya alıcak çok arkadaş tanıyorum.
Tek sıkıntı bayanla rakı içen mumuna katlanır :)

Söylemekle olmaz iki kadeh içsin , yamulmazsa inanırım aklgwmphskum

Ortamda içen bayanlardan çok var, Milli içkimiz olsa da Yunanlılar el koymuş gibi duruyor.

Geri