Rain_

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömeeeeeeeeeeeeeer:hello:
Bir insan bu kadar kibar olabilir mi yahu ,hem kibar hem iyi yürekli hem hoş sohbet hemdeeeee hal hatır soran vefalı biridir:tatlı:
Kesinlikle kırılmayı haketmiyor:oy:
Sohbetiniz özlenir bayımmmmmm :p

Rain_

Dayak arsızı olduğunu herkes biliyodur artık.
Olum adam hep gülümsüyo, yıllardır çok şirin -)

Eski yenilerden sanırım kendileri..
Hoş gelmişler tekrardan. *öyle ise*
Ruh halime yakın buluyorum avatar seçimlerinden ötürü.
Umarım tek düze değil de,dolu dolu yorumlarını görebilirim kendilerinin,merak ediyorum çünkü düşüncelerini.
Gönüllerince olsun diyeyim.
Hoş kalınız.

Cok kibar biri Ömer.
Hiç kimseye kırıcı sözleri söylediğini ,polemiklere girdiğini daha görmedim.
Sohbeti eğlencelidir;arkadaş canlısı,vefalı ve güler yüzlüdür.
Cok konusamasak da seni sevdiğimi bil,hersey gönlünce olsun :)

.Ömer iyidir ,gevezedir,alıngandır,çabuk küser,kıskanır ama tarafımdan çok sevilir :) ona günaydın demeden güne başlamam o kadar yani :p

Eskiden her sabah facede gunaydin ablacim derdi .p artik demiyor. Neden ? ayran ictik ayri mi dustuk ? :D

terfi aldı aşkı buldu buraları unuttu :p

Ben bu konuyu yeni görüyorum Rain kusura bakma:) Kibar ,esprili , sakin ve sohbeti güzel arkadaşım. Naif ve kırılgandır üzmeyin onu.

Seviyorum seni hep mutlu ol:)

Rain nasil başlasam bilemedim.p Bu adam sanal ile reelde cok farkli biri.Benim zor zamanimda cok fazla destek oldugu icin yerini hicbir seye degismem.Mutluluğu fazlasiyla hakeden birisi küçük küçük aksilikler olsa da ben daha cok mutlu olacağına inanıyorum.Kıs gelse de salep icsek ama dimi? .p Hep mutlu cok mutlu kal arkadaşım :u1:

Hoş görülü,mütevezi,hatırnaz,iyi niyetli,sevecen diyebiliyorum kendisi için.:)

unuttu buraları unuttu.Gençlik başında duman ilk aşkı ilk heyecan :ppisgeveze arada uğra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri