Rahmi Ozkan

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gecmisinde mafya avukatligi yaptigi soylenen ama bizim Muge Anli programinda tanidigimiz, lafini esirgemeyen, kulagi agir duyan. Makarayi anlayinca devamini getirmeye calisan, bazen bizim gibi olaylari agizi acik dinleyen, sik dik Muge'nin lafini kestigi, kendine has tarzi ile olaylara farkli ve gec kalinmis girisler yapan biri. Programin aranilan duygusal poncigi.

Bazen çok güldürüyor... En büyük hayranıyım şdödöd

IMG_20250428_123034.jpg

Metrosexsül bı tıp var orda o mu acaba izlemiyorum o yüzden pekte tanımıyorum açıkçası aydınlat beni @W khkjb

Metrosexsül bı tıp var orda o mu acaba izlemiyorum o yüzden pekte tanımıyorum açıkçası aydınlat beni @W khkjb
Metroseksuel dedigin sanirim Sevki hocayi diyorsun o degil. Ama bu da az metroseysi sayilmaz ahura hanimcim, havadurumuna gore renk seciyormus. Kirmizi kar yagma imis mesela......

Hakkında pek bir fikrim yok ancak canlı yayında avukatlık yapmak zor olmalı diye tahmin ediyorum çünkü olaylara dahil olan kişiler hakkında çok fazla detay bilmiyorlar.

müge anlı hayranı
bi arkadaş vardı

Hakkında pek bir fikrim yok ancak canlı yayında avukatlık yapmak zor olmalı diye tahmin ediyorum çünkü olaylara dahil olan kişiler hakkında çok fazla detay bilmiyorlar.
Avukatlik yapmiyor zaten ara gazi veriyor. Muge tikaninca araya girip 2 firca atiyor :D

Geçen biri bana Rahmi Özkan demişti kim dedi hatırlamıyorum ama bu muymuş rahmi.

Geri