Rahimdeki Günahkar..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün böyle bir profile denk geldim,bu yeni doğmuş çocuğu gördüm.beni derinden yaraladı..kendi kendime sordum gerçekten Allah olsa böyle yaratmaya vicdanı,merhameti olurmuydu.çocuğun annesi ve babası sürekli şükredip Allah’a sığınıyorlar,aslında içindeki derin yarayı hissedebiliyorum.. çaresiz kaldı mı insan en büyük sığınak ona içini dökeceği birazda olsa hayatta ayakta tutunmayı sağlayan o manevi boşluk tanrı dediğimiz kavramdır,bu yükü kaldırmak için Allah’a inanmak kurtuluştur.ondan insanların umutlarını kırmayalım,bu masum bebekte ebeveynlerin kahrını bir ömür çekecek ölüm ne güzel şey..3429B124-F40F-4301-BA5C-F465720FD0C5.jpeg90F71AEC-9369-4581-85C2-999980201F7B.jpeg6499DB1C-94F9-4584-9861-D69E73858772.jpeg

Yazık çocuğa ebeveynlerin 5 saniyelik zevki uğruna ömür boyu çilesini çekecek

Yazık çocuğa ebeveynlerin 5 saniyelik zevki uğruna ömür boyu çilesini çekecek
Çok yaşamaz endişelenme. Dogmamasi lazımdı bu çocuğun orası ayrı ama bunların olması tanrının varolmadığını göstermez. Olabilir ama hata yapıyor olabilir. Ya da böyle ufak sürprizler yapacak kadar kötüdür. Ve ya sadece ebeveyn sınavıdır.

Çok yaşamaz endişelenme. Dogmamasi lazımdı bu çocuğun orası ayrı ama bunların olması tanrının varolmadığını göstermez. Olabilir ama hata yapıyor olabilir. Ya da böyle ufak sürprizler yapacak kadar kötüdür. Ve ya sadece ebeveyn sınavıdır.
Allah yalan mı söylüyor haşa diyor ki:
Ben insani en güzel şekilde kusursuz yarattım.
Meğer kandırmış bizi

Geri