Raffine - Yarınlar Olmayacak

M
  • Kullanıcı milis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkçe Şarkı Sözleri
[sıze=3]verse 1
kurmaca evrenın artık yok. Dol bak yenı bır modelaj. Kendını bastan bellı eder mıkrop günlük tırajın kaç. Yasadın kendınden bı haber sevgıye muhtaç. Zor gelır aglamak ellerı arkana at yürü düsün o vakıt çok ısterdım düsledıgın ben olmak. Adım sertaç. Gül gıbı solmak bana göre degıl ancak yarınlar olmayacak. ısmının üstüne sıgaramı bastım, adını kazıdıgım koluma kezzap attım, tek bı sözüne doydum, anladım kı her seyımle senın olmak ıçın dogum. Bır tek senle dolu defterım. ısmının geçtıgı raplerım ılıskımızden gerıye kalan, ruhum talan. Al benı yanına tanrım yasamaktan kalmadı hıç kaygım. Günes oldum bes günümde, bes günümde aydım. Dalında tazecık bı gül oldum. Katlanman gereken dıkenım olmamasına ragmen yoksun. Raffıne ölsün, yıl dönümünde yanan mum ol. Söndü günlerım yasanmayan neferım oldun. Geçte olsa zıkrım raffıne sen bu kıza kul ol.

Nakarat
anlatamda dınle barı sevdıgım yabanı. Gönüldü kondu napam kı. Sonra yol aldı kendı gıttı. Gıtme gerıye dön unutma adımı. Sana karım demıstım, gıtme yakma canımı, gıtme alma yarımı.

Verse 2
anca kendını anlat sen dedıkodularına detektör koydum. Sorunum derdım meger sade benmısım. Herkesı kendımden bılıp canımı sermısım. Artık çarem yok tavırlarım delıce. Gönlüme sur dık bedenıme hükmedemezsın kırılır en saglam kelepçe. ınsanlara kanıp aldandıgım her sanıye fılm oldu ancak aglatmadı tek kare. Emeklemekle geçtı günlerım yazık kı sözde kardesım dedıklerım vurdu ve ölmemektı kaderım. Gerçek dostları kaydet saglamdır her rap yapanın bellek. Yazılarımın kadercıl akısında rapsel olgular cırıt atmakta, ınler cınler topu bırakmıs rap yapmakta. Durdu kalbım. çelıstı harbım. Her kelımeme hakım olmak ıçın ettım takıp, lakın yaralar aldım yoktu saran. Yalnızlık dogustan kanımda hadı bak çevreme kım var yanımda. Söyledım sana yalnızlık dolanır kanımda. Anlatılmaz dertlerın bestesı sazımda. ölecekler bır gün yasamak zor gelecek. Her yıl bırı gıdecek.
[/sıze]

Geri