Günlük Radha

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Tuhaf çok tuhaf değil mi 'Bazı şeyler' Muratcım (tabi ki anladın)

seni çok seviyorum ♡

günlüğüne el koyuyorum, burası artık benim .p

Is arkadasimin babasi gecen hafta kalp krizinden elli üç yasinda vefat etti. Önümüzdeki ay büyük bir ihale için heyecanla hazirlik yapiyordu. Murat yazligi yeniliycez, arabayi yeniliycez falan diyordu bana.
Ne denir ki?
Hayat hiç olmadigi kadar anlamsiz geliyor bana.
Bazen bir hana kapanip Dünya'dan habersiz süreyim diyorum yillarimi. Huzuru sunan sey Dünya degil.
Bir yenilenme içerisinde miyim, yoksa çürüyor muyum? Ileri mi gidiyorum, geri mi?
Bilemiyorum...bilmeye çalismak-çabalamak da yoruyor su an.
Erteliyorum vermem gereken cevaplari.
Hayirlisi.

Vakit geldi... Kapattığım, mühürlediğim bu defterin her bir sayfasını özleyecek, yüreğimin en güzel köşesinde saklayacağım. Tüm figürlere sonsuz teşekkür.

Denedin mi? Hayır...Seni gördü mü? Hayır...
İnsanların en büyük kayıp sebeplerinden biri de şu kahincilik.
Bi dene,adım at,yaşa,gör...Baktın olmuyor hala bir kaç kırıntı varsa içinde o zaman üzülürsün,dimi?onun sen de ne göreceğini,ne bulacağını,seni nasıl algılayıp nasıl anlamlandıracağını yaşamadan bilemezsin...
Neler gördü bu gözler hey gidi... Hani derler ya "ne buluyor şunda, neyini sevdi" diye. İşte esas sevgi,aşk böyle bir şey. Bir imge ya da bir sıfatla tanımlanamayacak kadar özel. Özel olmasa 'Onun şunda ne bulduğunu' herkes anlardı zati.

Sevgiyi parçalara ayırdık,sınıflandırdık,tanımladık,şartladık,kurallaştırdık ve nihayetinde sevgi,sevgi dışında her şeye benzedi.
Gereklilikler,amaçlar vesaireler içeriyorsa,gönülden kopup gelmiyorsa sevgi değil o.
Kendini kandırma.

Sen nesin ve ne için buradasın?
Hiç düşündünüz mü?

Güzel fakat daha güzel olabilirmiş.
Ritmini beğendim.
Söz müzik şarkılarla aram iyi olmasa da ergenliğim Ferda Anıl dinlemekle geçti denilebilir...

''Altın olan her şey parlamaz; her gezgin yitirmemiştir yolunu; eskiden güçlü olan solmaz; derin köklere buz salınmaz.''

J. r. r. Tolkien

• Beğen
Tepkiler: ne
Satürn u, Rahu yu ve Ketu yu anlamak Astroloji'yi anlamaktır. Geri kalan parametreler işin biraz tuzu,biberi,baharatidir; bu ilmin özünde karmayı, "nereden geldim,nereye gidiyorum" u anlamak vardır .
Çoğu Astroloji ilgilisinin aksine ben Satürn u çok severim ve açtığım her doğum kartında ilk baktığım göstergedir.
Yiyecek daha çok fırın ekmek var.

SdN9h2.jpg

Sevmek için daha da önemlisi "anlamak" için bir emeğin olmayacaksa, zihnin arada benim için mesai yapmayacaksa; hep hazıra konmak isteyecekse, hayatımın bir köşesinde olma :emoji_v:

Olmasınlar dimi ablacim @Nef'

If you stick a knife in my back 9 inches and pull it out 6 inches, that's not progress. ıf you pull it all the way out, that's not progress. progress is healing the wound that the blow made. they haven't pulled the knife out; they won't even admit that it's there...

Malcolm X

SdN9h2.jpg

Sevmek için daha da önemlisi "anlamak" için bir emeğin olmayacaksa, zihnin arada benim için mesai yapmayacaksa; hep hazıra konmak isteyecekse, hayatımın bir köşesinde olma :emoji_v:

Olmasınlar dimi ablacim @Nef'

olmak, olabilmek çok zor bitanem
onları en kolayına ölmeye davet edelim
güzel toprak atarız sanki hımmm

seni seviyorum bissürüüüüüü ♡

“Yok Öyle Umutları Yitirip Karanlıkta Savrulmak. Unutma Aynı Gökyüzü Altında Bir Direniştir Yaşamak”

Alıntı

Bu pazartesi büyük ve güzel bir başlangıç olacak umarım günlük.
Mental olarak resetlenmeyi umuyorum <3

Geri