Rabia Naz'ın babasının gözaltına alınması

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evladını kaybetmiş bir baba, katiller kodoman olduğu için bunun hesabını soramıyor.Doğrusu soruyor sormasina da ya deli damgası yiyor ya gözaltina alınıp gözdağı veriliyor. Üstüne olayın takipçisi olduğu için sürüm sürüm süründürülüp adi bir suçlu gibi mahkemelere çıkarılıyor.

Nitekim sevgili arkadaşım bağımsız gazeteci Kazım(Kızıl)'da bu olaydan dolayı absürd gerekçelerle bugün gözaltına alındı.Kazım şu hayatta tanıdığım en şiddet karşıtı, hümanist ve hiçbir fraksiyona bağlı olmayan bir insan. Fakat absürd bir şekilde polise mukavemet ettiği gerekce gösteriliyor üstüne üstlük.

Soruyorum size yoldaşlar? Bu devlet uğruna ölür müsünüz? Korkmayın ve hakkı söyleyin.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Evladını kaybetmiş bir baba, katiller kodoman olduğu için bunun hesabını soramıyor.Doğrusu soruyor sormasina da ya deli damgası yiyor ya gözaltina alınıp gözdağı veriliyor. Üstüne olayın takipçisi olduğu için sürüm sürüm süründürülüp adi bir suçlu gibi mahkemelere çıkarılıyor.

Nitekim sevgili arkadaşım bağımsız gazeteci Kazım(Kızıl)'da bu olaydan dolayı absürd gerekçelerle bugün gözaltına alındı.Kazım şu hayatta tanıdığım en şiddet karşıtı, hümanist ve hiçbir fraksiyona bağlı olmayan bir insan. Fakat absürd bir şekilde polise mukavemet ettiği gerekce gösteriliyor üstüne üstlük.

Soruyorum size yoldaşlar? Bu devlet uğruna ölür müsünüz? Korkmayın ve hakkı söyleyin.

Giris gelisme iyi ama sonuc kisminda dagitmissin.
Devlet otokrasi ve kleptokrasi arasinda kalmis olabilir ama burasi halen Turkiye Cumhuriyeti'dir. Begenmiyorsaniz kapikulenin yerini rahatlikla bulabilirsiniz.

Devlet otokrasi ve kleptokrasi arasinda kalmis olabilir ama burasi halen Turkiye Cumhuriyeti'dir. Begenmiyorsaniz kapikulenin yerini rahatlikla bulabilirsiniz.

O kapı sana da açık. Zaten ilk, topukları poposuna değecek şekilde kaçacak olan sen olursun.

Pardon da ne bu sürekli birilerini yollama çabaları? Bu haberdeki haksızlığa bakmayıp bu cümleleri yazma nedeninizi gayet iyi biliyoruz ama artık yeter. Biz ülkemizde yaşamaya devam edeceğiz. Haksızlığa karşı sesimizi de çıkaracağız bu ülkede adalet sağlanana kadar. Isterseniz beraber devam ederiz isterseniz siz de gidersiniz.

Ciğerini biliyorum ben onun... Ancak biz çıkınca yorum atar.

Öyle kolay kazanılmadı çok kanlar döküldü. Bu devlet uğruna ölürüm, öldürürüm de RABİA NAZ konusuyla ölmenin alakası ne bana biri anlatabilir mi ?

Arkadaşlar rica ediyorum lütfen ikili bir polemik olmasın. Bırakın olacaksa da konu ve söylem sahibi olarak ben cevap verebileyim. Xerath 'ın köle ruhundan bize ne hem? Devlet diyince adamın aklına Türkiye'den gayrı birşey gelmiyor. Ben sınıfsız yaşamı savunsam, adam aksi yönde taraf tutacak belli, boşverin.

Ateşiniz varsa yakalım birader öyle meydanı boş bulup biri banlandığında arkadan sallayarak değil gel erkek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri