Rabia Kaçmaz İçin Adalet

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
https://youtu.be/6hTpG9pEKBs

Avcılar’da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz’ın (25) boğazını falçatayla kestikten sonra cinsel istismarda bulunup valize koyan ve arabayla üstünden geçen Emre Çiçek’i (25) mahkeme Adli Tıp Kurumu’na sevk ederek cezai ehliyetinin tam olup olmadığı konusunda rapor aldırılmasına karar verdi.

Rabia Kaçmaz, Avcılar’da 6 Şubat 2019 günü ayrılmak istediği erkek arkadaşı Emre Çiçek tarafından önce falçatayla iki taraftan da boğazı kesildi. Çiçek, cinsel saldırıda bulunduğu genç kızın ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra da kızı bıçaklayıp valize koydu. Avcılar’da göl kenarına götürdüğü valizin üstünden geçtikten sonra da öldü zannederek onu orada bıraktı. Olaydan sonra tutuklanan Emre Çiçek hakkında “canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme” ve “nitelikli cinsel saldırı” suçlarından 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay yerinde yaralı halde gördüğü Rabia Kaçmaz’ı görüp ‘beni bu işe bulaştırma’ diyerek giden Yunus Kıldır hakkında da “suçu bildirmeme” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bu çocukla sevgili olduğu için kızın da en az 5 yıl yatması lazım. Sevgili mi kalmadı?Böyle pislikleri sevin anca! Moralim bozuldu bak! Ayrılmak istemiş bir de! Bence kıza 5 yıl yeter.

Abim bu olaya gitmişti ve ilk ondan duymuştum. Kız boğazı kesildikten 6 saat sonra adamın Bayrampaşa da teslim olması üzerine bulunuyor. Tüm vücudu valize sığabilsin diye bantlıyor ve o bant boğazına tampon oluyor. Olay yerine polisler gittiğinde kızın yaşadığını farkediyorlar. Günlerce yakından takip etmiştim bu kızın sağlık durumunu. Umarım adalet yerini bulur, lanet olsun bu insanlara, kadını bozuk para gibi gören zihniyetlere lanet olsun.

Bunları bir deliğe kapatıp ölene dek çıkarmamak lazım...

Geri