Rab Ne Bana Di Jodi (Sende Rabbimi gördüm)

Konu sahibi son olarak 4280 gün önce görüldü
pcc6r.jpg

pcc7k.jpg

Yapımı : 2008 - Hindistan
Tür : Dram , Müzikal , Romantik
Süre: 167 Dak.
Yönetmen : Aditya Chopra
Oyuncular : Shahrukh Khan , Kajol , Rani Mukherjee , Preity Zinta , Anushka Sharma
Senaryo : Aditya Chopra
Yapımcı : Shahrukh Khan , Yash Chopra
Orjinal İsim:Sende Rabbimi gördüm

Filmin Konusu: Shah rukh Khan tek kişiyi iki ayrı karakter olarak oynamaktadır. Aslında çok saf ve iyi kalpli, sıradan bir Büro Memuru Surinder Sahni rolünü canlandırmaktadır. Fakat filmin ilerleyen bölümlerinde Raj Kapoor adı altında aynı kişiyi değişik karakterle oynamaktadır. Anuskha Sharma ise cok çılgın, dans etmeyi seven ve sevecen fakat filmin ilerleyen zamanlarında aşka inancını kaybetmiş, hayata küsmüş bir karakteri canlandırmaktadır. Shah Rukh Khan, Anushka Sharma başrollerde.

[YOUTUBE]HJ-8X1w8zaE[/YOUTUBE]​

Perii-yle birlikte izlediğim bi guzel film daha. :)
kendisi şimdi forumda olmasa bile, her zaman burda olması istenen bi uyedir.
ne diyelim beklemekten başka çarede yok zaten.
dönelim filme-filmin senaryo super, uzun ama izletiyor adama rengarenk bi film.
izlemeğe değer bi filmdi.
bu filmide ben buldum bu arada :p:p:P
izlemek isteyenlere tavsiye edilir.

Sözlere bak be :p Yanlış dedin ama istenen bir üye değilim lütfen kendi adına konuş :p
Ay bir hint filmi izleyelim dedim taktıda taktı ya :D batı filmlerini begenmez oldu :D Birde 3 saatlik film ya 2 günümüzü alıyor :D
Bende geleyim filme :D off müzikleri harika hele dansları onlar gibi bende dans etmek istiyorum :D Güzel bir aşkı anlatan film izlemeyen kalmasın :p

‘Sende Rabbi’mi gördüm.
Söyle bana sevdiğim,ben şimdi ne yapacağım?’
‘Eğer birisinde Rabbi’ni görürsen yada ondan bir parça,işte bu gerçek aşktır.Çünkü gerçek aşk acı vermez..’..
Aşkın en güzel işlenmiş hali.Bir taraftan çılgınca diğer taraftansa bir o kadar sakin bir aşk.Hem doyasıya bakabiliyorsun gözlerine,bazense konuşurken bile elin ayağın titriyor.tıpkı Raj ve Sari gibi.Tek yürek,tek aşk var ortada halbuki..
SRK’nın kesinlikle izlediğim en iyi filminden biriydi.Bağlanıyorsun filme,bitmemesini ister gibi.Öyle derinden,öyle içten ki.Roller de çok iyiydi.Kızı da çok beğendim,iyi rol yapmış.Bazı mantık hataları yok değildi ama üstünden geçmek lazım,fazla detaya da gerek yok.Son sahneye bayıldım.Dans ettikleri kısım,kızın jeton düştüğü yer yani ;) Her şeyin bir bir birleştiği yer..
Filmin en güzel repliğiydi belki de..
‘sevda yolunun gezginleriyiz biz,
Tekrar buluşuruz elbet zamanı gelince..’
Kesinlikle,kesinlikle ama kesinlikle izleyin,bayılcaksınız

Geri