r yaptığımız durumlar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
başlığı böyle attım ama ne olabilirdi alternatif bilmiyorum. komik r hikayelerimiz, geri vites anlarımızı yazalım dedim. tatlı r'lerden bahsediyorum, omurgasızlıktan değil dksj

ben başlayayım, daha önce de anlatmıştım, azıcık copy paste:

bir dönem kurumun basın biriminde çalışıyorum. bir programa gittik, konuşmasını beklediğimiz biri var. bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz. adam gelmiyor. açız da çok. fotomuhabirle kameraman dedi ki şurada atıştıralım, yakındayız, bir hareketlenme olursa kalkarız. ama emniyet şeridinden çıkıyoruz. alanın etrafında şerit var ya. henüz oturmuştuk ki, adamı anons ettiler. bizimkilerin bir uçuşu var, ben de peşlerinden koşuyorum ama arama bölgesinden geçmemiz lazım. onlarda makineler olduğu için kolayca geçtiler aramadan, bir de galiba kartlarını da gösterdiler. o sıra kartım basılmamış, benim elimde ses kayıt cihazı var sadece, mikrofonu da götürmüşler vicdansızlar dksl neyse ben arama noktasına geldim, telaştan çok dikkat etmediğim için bizim kurumun güvenliği sandım, duraksamadan arama noktasından geçtim. kadın peşimden koşturuyor," hanımefendi durun, arama yapacağım", ben hiç dikkat etmiyorum, aldırmıyorum koşmaya devam ederken. pek durmaya da niyetim yok. o sırada göz ucuyla fark ettim, ortamda bir ciddiyet oluştu. sonra kadın yüksek sesle ikazını yaptı. "hanımefendi durun yoksa zor kullanmak zorunda kalacağım" jfkds ben o zaman idrak ettim, dedim bu polis. arkama döndüm ki evet polis kdjs böyle açtım kollarımı babam ve oğlum'daki gibi " ne demek arayın beni tabi, ara beni" dedim ksks bir taraftan da mır mır durumu anlatmaya çalışıyorum, koşturan tip gitti ksjs efet bu da böyle bir anımdır

Burcumuzun getirdigi ozeelliklerden biri
'R' yapamamak.

Bazen istesemde yapamiyorum .d

Eğer birine r yapıyor isem onun bana zamanında iyiliği dokunmuştur ve alttan alıp haklısın demişimdir.

İzmir / Özdere havacılar kampında askerken barda çalışıyordum.Akşam 10 gibi sivil kıyafetli 50li yaşlarda iki aile geldi...Bende hemen yanlarina gittim.. Yer var mı??? diye sordular.Yok dedim.Ön taraf boş görünüyor amaaaa..Orası rezerv kardeş boş yapma (shsh) general ve amiraller için ayırdık dedim.Eeee biz general değil miyiz dedi...Koca yürekli need : E ben sizi tanımıyorum ki shahshhss...Ben o zaman kendimi tanıtayım dedi.Tümamiral...... tamam susssssss minder deposuna citadan daha hızlı koşuşum ve bira+ cerezlerle masasını donattigim için ucuz kurtulmuştum

genel olarak cogu seyi hafife alma huyum var. hani yaparim, ederim, ooo kolaydir o, o is bende gibi. simdi ben hangi ise girissem bu sekilde, r yapma durumu aklima geliyo ama giristigim islerde bu mumkun olmadigi icin mecbur son gaz devam. mesela bizim kasabadan koye yurumuslugum var (canim darlanmisti. oyle boyle degil ama. cok darlanmistim bizim orda. hem o gun koye cikacaktik zaten, ben yuruyerek gideyim de herkesi orada karsilayim ve ''tada! bak ben buraya yuruyerek geldim'' diyeyim diye planlamisken, dayak yiyecektim nerdeyse beni bulduklarinda). herkes bana kizmisti, ustume ustume geliyordu, tabi anliyorum, korkmuslar. ama eger orada geri vites yapip hak verseydim kendilerine.. iste o zaman bitmistim ben. r yapmadim. kafa tuttum ve haksiz oldugum halde ben kizdim.

ya dusunuyorum da, benim hic r yaptigim durumlar yok. dikine dikine gidiyoz hep veya politik dogru yanitlar veriyorum bir durumdan kurtulmak icin :p aman uf. su koye yurume hikayesi de aklimin bi kosesinde hep kaldi kalacak. delilikti iste :d

Geri