R harfini söyleyememe sorununun tedavisi var mı

• Kullanıcı Sky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
R harfini söyleyememe sorununun tedavisi var mı ?

Tedavisi olmasa da olur Yani ben sevimli buluyorum :)

Dil ve konuşma bozukluğu uzmanına giderek. Konuşma terapisi egzersizleriyle düzeltilebilir.
Ayrıca sempatik oluyor r'leri söyleyemeyenler. Beyaz mesela.

eloğlu r söyleyemeyince sempatik oluyor, ben k söyleyemeyince gro oluyorum

Fransızca konuşurken faydası olur söyleyememenin. ^^

Ama genelde çok hoş ve sempatik bulunur söyleyemeyenler..

Ben söyleyemiyorum ileride tedavisi varsa belki olurum.

Ben onları çok seviyorum ;)

Size sevimli gelebilir birde bizlere sorun bakalım. Çocukluğumuz hep bir alay geçilme ile geçti :D

bende kucukken şleri söyleyemezmişim tabi bu dilimin tutulmasından sonra olmus. oda gecınce dılım çok fena açılmış. :)

Insanlarin oldugu yerde, birsey toplum icinde farkli gelse, direk alay ederler zaten. Hele kucuk cocuklar bu konuda cok kotu olabilirler birbirlerine karsi.

Tedavisi vardir diye dusunuyorum. Televizonda izledigim bir program vardi. Kekemelik tedavisi gibi birseydi, bu insanlar konusamiyordu, normal cumleler kuramiyordu ve en sonunda bu insanlar tedaviden sonra, yavas bir sekilde, fakat cumle kurabilecek bir sekilde konusabildiler. Sende ise, tek bir harfi soyleyemiyorsun. Bunun tedavisi bence gercekten vardir. Sadece nerde bulunur, nasil bulunur, bilmiyorum.

Karar verdim tedavi olmayacağım. Bu yaşıma kadar böyle yaşadım bundan sonrada böyle yaşayacağım.

Tedavisi elbet var ama boşverin tedaviyi yahu çok tatlı oluyor,ben çok severim 28 harfli insanları :):)

Var var.​
Ben küçükken bu tedaviyi Red Dead Redemption. Dedim ki, şşş dedim, bu r özürlülüğüm ilerde muhteşem surat ve ten kombinasyonuma ekstra katkı sağlayacak dedim. İleri görüşlüymüşüm, öyle de oldu sahi.​
Mesela, çok tatlı röpteşambır derim.​

Geri