Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
muhtemller dahilnde =)Belki o kadar sürmez.. .p
hala yazıyo olrdun mesele başlk deil içerikyillardir sorarim abi bu basligi ben yazmis olsam ne olurdu diye.
sen batman misali gece yarisi burda oldundan gunduzun serrini bilmiyorsun ajdjdjdj icerik sorun degilhala yazıyo olrdun mesele başlk deil içerik
aksine gündzn deil gecenn şerri vr her an herşy olablr herks ayık deil =))) bnm birebr brda olmama grek yok bot salmışmdr multm vrdır. vardr da vardr =))sen batman misali gece yarisi burda oldundan gunduzun serrini bilmiyorsun ajdjdjdj icerik sorun degil
reddedildiaksine gündzn deil gecenn şerri vr her an herşy olablr herks ayık deil =))) bnm birebr brda olmama grek yok bot salmışmdr multm vrdır. vardr da vardr =))
Leblebi kurabiyesi ile güzel gidiyor.. .p
Hayatımız arabesk olmuş ne dinlememi bekliyordun acaba.. .diçimi baydın gk arabesk tsm de her zmn çeklmyo be. leblebi kurabyesi güzldr sen yni keşfetsende, üstne bolca su iç emi annemmm
arabesk hytın gene gideri vr yaşıyosn beeeeHayatımız arabesk olmuş ne dinlememi bekliyordun acaba.. .d
Fayda etmedi zaten su içmeden gömdüm.. : /
Yok o an içmemem gerekiyordu zaten fayda etmesi açısından. .parabesk hytın gene gideri vr yaşıyosn beeee
len suyu şaka dedm leblebi üstne su içmyomş cormlulr. beğnmeme butonu çkmş ve sen onu kullndn mı. çk ayıp
leblebyle tedavi çk prlak zihnm vrYok o an içmemem gerekiyordu zaten fayda etmesi açısından. .p
Evet ilk sende denedim bence gayet hoş durdu.. .d
Ne niyetle yaptığına bağlı o birazda..Niye ya ben sana helal ediyorum..leblebyle tedavi çk prlak zihnm vr
sna begenilrmi helal etmiyorm
niyetsiz hurdacı. sen edeblrsnNe niyetle yaptığına bağlı o birazda..Niye ya ben sana helal ediyorum..